Hshshzgsghzhshs Mavera316 ben bebek arabasını aldım çok kaliteli bir marka bence Cook beğendik biz kullanış olaraktan vs de çok iyi
seyma0661 Mavera316 ben park yatağını aldım ama henüz bebeğimin doğmasına 1 ay var onun için kullanmadık. İlk izlenim olarak kumaşı vs çok güzel. Ben bej rengini aldım kibar duruyor öyle hantal durmuyor. Gayet sağlam gözüküyor
Talentedmom Hshshzgsghzhshs sadece internetten mi alabiliyoruz bebek arabasını ben de o marka bakıyorım
Mavera316 seyma0661 bana da kibar geldi bide istediğim renk stoğu hep var, bir de eleleyle arasında çok bi fark olmamasına rağmen fiyatı daha yüksek yoykonun ondan dolayı merak ettim acaba daha mı kalite diğerine göre
Hshshzgsghzhshs Talentedmom ben Hepsiburadadan aldım hem kabin boy oluyor küçücük katlanıyor hemde travel sistem puset takma aparatı ile gönderiyorlar tam istediğim gibi 6 aya kadar Zaten puset kullanım olucak sonra normal puseti çıkarıp kullanicam katlanması vs çok iyi
seyma0661 Mavera316 yoyko çok indirime giriyor ben 3500e almıştım geçenlerde 4bine düşmüştü vaktiniz varsa takip edin
Mavera316 seyma0661 merhaba siz içine ekstradan yatak aldınız mı ben yataş twiny aldım 70×110 olmasına rağmen küçük oldu resimdeki gibi durdu kenardan geriyor
Girlmama Mavera316 ben aldım daha kullanmadık ama e bebekte falan gördüğüm park yataklara bin basar ilk geldiğinde kurduk kumaşı falan gayet güzel ayrıca benim yatağım yüksek anne yanı yaptığımda çok rahat yetişiyor biz baya sevdik görünüşü de mükemmel
Mavera316 Girlmama e bebektekiler benimde içime sinmedi ben de ya yoyko ya elele madre ikisi arasındayım
seyma0661 Girlmama evet ya yorumlarda görmüştüm keşke makas bu kadar açık olmasa 3bine satılabilen şey nasıl 11lere çıkabiliyor 🤦🏻♀️
seyma0661 Mavera316 çok teşekkür ederiz insallah. Renk haki diye geçiyor ama bu renkte geliyor bilginiz olsun yani trendyolda öyleydi 😂
Girlmama seyma0661 valla e bebekten küvet seti aldım 5 parça yeniyıldan önce 800 e şuan 4 parça 1800 olmuş benim aldığımız aynısı iyi ki tamamlamışım alışverişimi diyorum 11 e görünce beşiği 3 e kapamadığıma çok üzülmedim
seyma0661 Girlmama evet ne kadar erken alsak kârdır bende hep ahşap beşik istiyordum ama baktım bu çok indirime girince o an aldım nasip böyleydi heralde. Kasımda çoğu şeyi aldım şuan alsam en az 2-3 katı 🤦🏻♀️ bu ay maaşları alınca daha çok artacak fiyatlar maalesef
Girlmama Mavera316 eleleyi bilmiyorum ama o markanın otomatik ana kucağını aldım o da gayet güzel ama beşik hem görünüş açısından hem de kalite açısından yoyko derim bebiş oturmaya başladığında da top havuzu gibi yapıcam altını