ayelkusum bu durumu yaşayanlar var mı sonucunda bebeğinizin cinsiyeti ne oldu sağlıklı olsun hiç önemli değil ama insan merak ediyor şu an %50 ikiside dedi
Merve6521 ayelkusum bunu sürekli aynı doktor mu söyledi ? O ne öyle ya 3 kere değiştirmiş resmen başka doktora gitseydin keşke canım
Asyamomy27 ayelkusum ay böyle olanlara aşırı şaşırıyorum kızımda 12 haftalıkken kız dedi şuan iki yaşında ve fegismedi yani şimdi yine hamileyim 12 de erkek dedi doktoruma güveniyorum ama böyle değişenleri görüncede tuafima gidiyor 😂
ayelkusum Aslaninannesi_ bizde öyle sandık parti de yaptık hatta🤦🏻♀️😅 ama bugün bildiğin bakarken pipi vardı doktor da şaşırdı
ayelkusum Merve6521 geçen hafta kız dedi %70 biz ona yoğunlaştık bugün ultrasonda resmen pipi vardı sonra yine yok oldu 🫣🤭
ayelkusum Asyamomy27 benimde nasıl oluyor o öyle falan diyordum sonra böyle oluyormuş yaşadım öğrendim 🤣
Aslaninannesi_ ayelkusum attığın ultrason kız canım inşallah kordonla karıştırmıyordur doktorun zaten erkek bebek hemen belli oluyor benim oğlum 11 haftalıkken yumurtaları bile görünüyordu
Merve6521 ayelkusum ya şimdi bir karıştırır anladım da sürekli değiştirmesi sıkıntı olmuş doktorun sen şimdi birdahakine ne dese şüpheleneceksin o mu diye haklı olarak 😀
Elifmelis45 Aslaninannesi_ doktorum banada 11 de yanı 10+6 da erkek olabılır dedı cıkıntı gordu alttan bacak arasına baktı cok dık cıkntydı 12 de devlet bakmadı kucuk dıye ama nubu kıza benzetenler war kesinlessin diye 14 haftayı beklıyorum 2 cocugumuda cok erken ogrendım net 14 10. Haftalarda ınsşalah dogru tahmindir😊
Edamurat58 ayelkusum bizede öyle 12 de kız dediler 13 de erkek bugün tekrar gittim meraktan erkek dediler ama degişir mi bilmem 17 20 de kesin belli olur o zamana kadar bekleyeceğim bakalım
Zeyzey1- Hatixee bana da %90 kız dedi iki hafta sonra netleşir dedi bende muallakta kaldım Özel de mi böyle oldu sizin
ayelkusum Hatixee çok net göstermiş işte bizim şansımızda bebeğimiz duruş olarak iyi durmuyor göstermemek için uğraşıyor gibi
Hatixee ayelkusum benim bebeğimde 12 haftadan beri bağdaş kuruyor açmıyor bacaklarını çikolata yemenizi ve biraz yürümenizi öneririm doktor bastıra bastıra açtırmıştı bacaklarını 😂
Angel19 ayelkusum bi kere erkek dendiyse erkektir diye düşünüyorum :)Banada 13 haftalık çok net kız dediler sonra erkek dediler ve erkekte kaldı .rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🥰