Balbebek012 Kızlar aşırı kasık ağrım sağa sola dönerken çok zor oluyor siz ne durumdasınız 3 buçuk kilo aldım bebeğim 1kilo 150 gram🥰 her şey yolunda yemem içme iyi ama dönmek çok zor 😣😖😫😭
obli Balbebek012 27+4. Akşamları çok şiş hissediyorum 11 kilo aldım 🫠 bebek en son 25.haftada 730 gramdı randevumuza daha 2 hafta var 🙁😊
ertonunannesi23 Balbebek012 bende tam 27. Haftamdayim bazen karnım çok geriliyor sağa sola dönmek gerçekten zor kasık ağrısı bende de oluyor . 45 kiloyla hamile kaldım şuan 58 kiloyum . Bugün kontrol vardı bebişim 1 hafta önden gidiyordu 2. Aydan beri haftasını yakalar diye bekledim bu sefer 2 hafta önden gitmeye başlamış 1250 gramcik olmuş 🥲
Balbebek012 obli maşallah bebişe 🥰inşallah ağrılar yoktur galiba erkek bebek aşağı kısma çok baskı yapıyor kızımda böyle değildi
obli Balbebek012 ağrım çok olmuyor ama artık düz yatamadığım için yan yatarken sırtımdaki kulunç ağrıyabiliyor o zorluyor son 1 haftadır. 🙁 benim de erkek makat gelişli şuan. Sizinki baş geliş mi?
Balbebek012 Liddle_mom yarasın annesi ilk iki hamileliğimi 10,13 kilo ile tamamladım daha 13 haftam var bir de benimkiler 41 de doğuyor bu ne kadar durur belli değil ahahhaa 😅
Balbebek012 obli makattı baş gelişe dönmüş çok ağrım var ya 18,19 da başladı benim ağılarım 🙂 harici iyiyim ama
Liddle_mom Balbebek012 ay benimkide insallah 40 kadar bekler hic oyle bir hali yok ama benim ilk hamileligim ondan ne buldum yiyom bakalim nasil bisey cikcak🤣🤣
ipos 28+2yim geçen hafta 1150gr idi, ben de sağa sola dönerken zorlanıyorum ve iye olduğu için bende de ağrılar var şu an antibiyotik kullnıyorum. 1 kg aldım, muhtemelen kendim zayıfladım bebek kilo aldı.