Serap09 bebegimolacak sperm kalitesi Mi düşük sorun tam olarak ne bilmiyorum ama öneride bulunayim eşimin sperm sayısı düşüktü hareketli sayısı azdı solgar e vitamini 3 ay düzenli kullanılacak mersin atiseri marka keçiboynuzu özü haftada iki kez nohut yemeği yesin kuru incir 2 adet her akşam biraz kuru üzüm ve havuç her akşam yesin kırmızı et az tuketsin sıcak duş olmasın bu
bebegimolacak Serap09 kuzum değerlerimize nornal diyolar ama biz bu dediğin yöntemleri yine de uygulamaya başladık.
rumikaa bebegimolacak elinden geleni yapıyorsun inşallah tez zamanda hayırlısıyla olur bide ilişkiye girerken çocuk için değilde zevk için girin bizde çok istiyorduk çocuk düşüncesini kafadan attığımızda hamile kaldım 🌸
Melegimm16 Balım ben tup bebek yaptırdım o dönem.yumurtalarin gelişimi için bir kavanoz zeytinyağının içerisine kuru inciri ikiye bölüp atıyordum sabahları aç karnına 2 tane yiyordum yumurta gelişiminde fayda gördüm insallah sizde görürsünüz
bebegimolacak mehtapbayarr kuzum 1 gün dolu 1 gün boş şeklinde ilerliyoruz. Cinsel perhiz derken neyi kastettin
bebegimolacak Baybygirl25 kuzu propolisi, bi tane balcıdan karışım yaptırdım sperm için dedi onun içinde var. Başka nasıl kullanılır propolis bilemedim
mehtapbayarr bebegimolacak yani siz reglken esiniz de afedersiniz herhangi bir boşalma yasamayacak. biz de 3 gün boş 1 gün dolu ilerliyorduk yumurtlama gününe kadar yumurtlama günü 3 gün de dolu geciyorduk. 17 aydır evliyiz 1 yıldır istiyorduk ve 8 haftalık gebeyim. belki bu söylediklerimin bi faydası olur
mehtapbayarr bebegimolacak folik asit basladim ama bi donem tat8le gidince evde unutmustum pek icmedim. abur cuburu kesinlikle biraktim ve yataga girerken asla gebelik dusunmedim. doktor altima yastik koymami onermisti onu da yaptim🫠 ve ben iliskiden sonra abdest almak disinda ayaga kalkmadim. yani kimisi hemen tuvalete gidiyor ama ben yapmadim esim ozel bir sey yapmadi sol kasıgında damae genisligi oldugunu soylemisti doktor hemen ultrason cektik korktuk ama ondan 1 ay sonra zaten hamile kaldım esimde de bir sey cikmamisti 🫶🏼