rabiayy busra2512 canım bende merak ettim, benimde aynı şekilde çünkü. İnşalalh vardır. Benim bir tık daha koyu ovulasyon
busra2512 rabiayy ben bugün tekrar test yaptım ovülasyon içinde gelen gebelik testini daha da belirginleşmişti artık
Srp53 busra2512 yalnız üstteki lh testi hcg değil. Artımed ise moral bozmak istemem çok yalancı pozitif veriyor. Benim hcg 70 iken lh testi de kopkoyu idi. Sonucunuz çıktı mı merak ettim ? Umarım artımed yanıltmamıştır bu sefer.
busra2512 Srp53 yok yanıltmadı. 2 farklı markanın gebelik testini daha yaptım sabah pozitif. Evet biliyorum demiştim zaten ovülasyon diye. Sonucu da yarın sabah alacam inşallah
minikbebegim06 busra2512 inşallah vardır artimed çok yalancı pozitif veriyor ovulasyon testiyle de gebelik bakılmıyor 🤷♀️
busra2512 minikbebegim06 bende doğru çıktı 🤭😀 artı iki test daha yaptım. Ovülasyon la da öğrenen varmış araştırdım biraz da tabiki sadece ona doğru dememek gerekiyor
Srp53 busra2512 ay kusura bakmayın ben ovulasyon kısmını okumamışım özür dilerim 🥱 hayırlı olsun diyeyim o zaman 💜 Allah sağlıkla ilerlemesini nasip etsin 🤲