Ebru3435 Kızlar 5aylık hamileyim. Daha önce post açmıştım çok az kan geldi diye doktorum ilişkiye bağlı kasılma olmuştur dedi rahatlatmıştı. Gece lavobaya kalktığımda peçeteye kan geldi bu sefer küçük de değildi iç çamaşırımda da vardı. Hemen acile geldik çatala çıkardılar baktılar ilk defa çatala çıktım korktum bi kan göremediler bu sefer elle baktılar Yok ultrasona girdim yine alttan baktılar sonra karnımdan bebeğimin kalp atışını duydum😢😢 öyle rahatladım ki ama anlam veremediler kana. Nts de sancı da çıkmadı. Tam idrar testi istediler şimdi sonucu bekliyoruz. Öyle çok korktum ki 😢 neden olduğunu anlamıyorum. Rabbim herkesin evladını bağışlasın 🙏🏻 Dua edin 🙏🏻
Smyyoky Ebru3435 Allah şifa versin. Kalbinizi ferah tutun, inşallah kötü bir sonuç çıkmayacaktır. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Sevdagkm93 Ebru3435 Allh yardimciniz olsun canim ins bebekle alakalu bir sorun yoktur senlikte yoktur da ufak bisey dir Alllhim size bagislasin yavrunu canim benim😍
NurDemir Acaba makattan gelmiş karıştırıyor olabilir misiniz.benim bir kere öyle olmuştu da.inşallah riskli bir durum çıkmaz
Ebru3435 NurDemir ne bilim ki kan gelince çok korktum hiç bişeyde sıkıntı çıkmadı çok ağır iş yapma dedi hap verdi 😞 korkuyorum