Buraksmama Mervecelik190518 . Bende post açmıştım bu pipi mi diye. Doktor göstermiyor hiç tahminim yok demişti. Pipi değilmiş kordonmus. Herkes bana erkek yazdı. Ama kızmış son 2aydir doktor kız dedi. Pipi biraz daha minik görünüyor
Zeynnnn Buraksmama seninki kızsa benim ki ne o zaman ,😅 bana da kız dedi doktor ama seninkiyle benzemiyor hiç @deletedmom43191 değil mi
Buraksmama Zeynnnn demekki farklı görünüyor bizim gözümüze ne biliyim😂 çünkü ben cinsiyeti 6aylikken öğrendim 7. Ayda da kız dedi yanlış olamaz heralde 😂😂
Beyzaaldemir deletedmom43191 bu konularda yetkili bi ablaya benziyorsunuz🤣🤣bize de bakar mısınız rica etsem 🥹🙏
Buraksmama Mervecelik190518 yaaanii TA diz kapağına kadar bişey var ve buna pipi demek olmaz bence yaa pipi ultrasonda minicik bı çıkıntı görünüyor sizinkinde de değil gibi 😁
deletedmom43191 Beyzaaldemir tecrubeliyim 2 erkek 1 kız annesiyim bu fotograf kız sanki o çıkıntı kordondur çünkü pipi o şekil olmaz 😊
Beyzaaldemir deletedmom43191 bugün başka bir doktora gittim o da kesin erkek dedi bizim tahminler tutmadı maalesef😂🫶🏻
Anneyimmmben Mervecelik190518 valla şekerim benim 21. Haftaya kadar erkek dediler megersem kızım olacakmış. Pipi diyede elimize bı ultrason verdiler 😅
Anneyimmmben Hatta burda bu görüntüleri çok paylaştım doktor %100 dediği halde bende erkek hissettiğim halde yinede kabullenememistim ama herkes erkek diyordu bu ultrasona, belki 15 tane kadın doğumcuda gosterdim cogu yine erkek dedi😅😅
Anneyimmmben Happyka şuan net kız ama o zaman doktorlarda hep erkek dediler nasıl yaniliyorlar anlamitorum ya