Girlmama Htchma1 daha almadık 35. haftadan sonra genelde sezeryan ya da vajinal istiyorsanız çatı muayenesi falan oluyor genelde de 38 de alıyorlar bebeği 2 hafta sonra biz de karatlaştıracaz muhtemelen
Girlmama aylisinannesi ultrasonda edd yazıyor o doğum tarihiniz Edd (lmp) sat a göre belirlenir Edd (aua) fetüsün tahmini yaşına göre doğumu hesaplar ultrason kağıtlarında yazar
Minikmucizemmm26 babyandmomy__ önceden olsa ben de sizin gibj düşünürdüm ama şuan öyle düşünemiyorum bizim için en son şey sanırım cinsiyetini öğrenmek nasip bakalım sağlık zamanında gelsinlerde önemli olan o 🥰
Larraa dilaradoyan Servikal kısalık, 2 cm açıklık tespit edildi 32+3’te. Bebeğin kafası da kanala yerleşmiş aşağıda baya. Dinlenerek süreci uzatmaya çalışıyorum bakalım nereye kadar gidecek. 34 haftalık olduk bugün inşallah 35-36’yı görürüz 🥰🙏🏻
nisaakb Esma006 benim de 23 Ekim 10 gün var aramızda benim de oğluş olacak 🥰 Sağlıkla kavuşalım inşallah
Elifimsib dilaradoyan 26 Mayıs gösteriyor ama nedense içime hep 15 mayısta gelecekmiş gibi doğuyor ilk öğrendiğimde bile öyle hissediyordum 😂 şimdilik normal doğum olacak gibi ama sezeryan gerekirse 15 Mayıs olsun diye isteyeceğim heralde doktordan o kadar hissettim boşa gitmesin😂
Baharcakirogullari 28 Nisan 🌸 ve bu tarih bizim eşimle tanışmaya başladıktan sonra sevgili olduğumuz günün tarihi yani yıldönümümüz 😍 11.yıl hediyesi olacak bebişim 🍭
deletedmom43191 gkceeclkk sağlıkla kavus 🥰 benim sezaryen en çok korktuğum şey hayırlısıyla bunu da normal atlataydım uff zamanda geçmiyor 🥺