Dilanaa12 orkidemm_ merhaba bende 29 eylülde 16 haftalıkken düşük yaptım doğum yaptım binevi kürtaj da oldum çok zor zamanlardı. Doktorum iki adet gördükten sonra hamile kalabilirsin dedi. Gördüm sonraki ay mantar oldum o ay değerlendirmedim şimdi de yeni hamile olduğumu öğrendim 🙏
orkidemm_ Dilanaa12 maşallah Allah bağışlasın canım senin çok daha büyükmüş inşallah sorunsuz sağ Salim kucağına alırsın minnoşunu :)
Ngny orkidemm_ bende çok korkmuştum zor olacak diye ama herşey nasip . Kendini strese sokma bence akışına bırakınca oluyor.
imcakir Doktor en az 2 regl gör dedi. 1 regl korundum, olmaz diye korktuk ve 2. Ay denedik olmadı. 3. Ayda yani bu ay hamile olduğumu öğrendim🌸
orkidemm_ imcakir çabuk olmuş maşallah inşallah sağ Salim kucağınıza alırsınız ben aynı şeyleri yaşamaktan biraz korkuyorum
imcakir orkidemm_ amin canım🤲🏻 Evet insan korkuyor ben hala korkuyorum ama 10 yıl sonra da olsa 3. Gebelik te olsa yine korkular olacak bence Dua etmekten başka yapacak bir şey yok☺️ben hala kafamda zibilyon tane senaryo kuruyorum 🥲
orkidemm_ bebegimibekliyorum__ öyle yapıcam canım benim boş gebelikti ya bebek vs oluşmamıştı bakalım daha 13 gün oldu kürtaj olalı
Turuncukadin orkidemm_ 14 haftalıkken kalbi durdu. 4 ay korundum doktor tavsiyesi ile toplamda 9-10 ay sonra gebe kaldım tekrar