elmacini Damlasel hayır niye alttan etsinler. Edecek olsalarda istemiyorsanız istemiyorum dersiniz. Zorla yapamazlar
TugceOrak Damlasel öncelikle 17 hafta detaylı ultrason için çok erken, doktorunuz mu yönlendirdi sizi ? Vajinal muayeneye gelecek olursak bazı doktorlar detaylı ultrason için vajinal muayene tercih edilebiliyor bunda korkacak hiç bişey yok merak etmeyin.
hamcokelek33 Öyle düşünmeyin,alttan muayene korkulacak bişey değil. Çünkü rahim ağzı uzunluğu falan en doğru alttan kontrol ediliyor. Eğer karından ölçüm yaptığında sıkıntı yoksa alttan muayene etmez zaten
Damlasel TugceOrak bebeğin eşinde kist varmış doktorum git dedi bence de erken ama doktor öyle söyleyince bakarlar diye düşündüm
tospikk1 17.hafta çok erken daha çoğu organı anlaşılır değil demişti hastanede bir doktor. 22-23. Haftada yaptırdım keşke 1 hafta daha bekleyip gelseydin dediler daha net olur bebekte biraz daha büyümüş olur diye
Damlasel tospikk1 zaten çok zor randevu buldum bide doktorum gitmemi istedi plasenta da kist varmış o yüzden erken gidiyorum inşallah kötü bişey olmaz
NurCeren00 Damlasel içinizi ferah tutun kötü bir sonuç almazsınız 🧿 doktorun tavrına bir şey diyemem ama alttan muayeneden de korkulacak bir şey yok aslında. Benim rahmim ter duruyor. Arkaya bakıyor 15-16 haftada ancak normal ultrasonla görülebiliyor. O zamana kadar mecbur hep alttan bakılıyor. Bakan kişi doktor sonuçta çekinmenize veya korkmanıza gerek yok.
TugceOrak Damlasel korkma canım inşallah hayırlı haberler alırsın. Vajinal muayeneye gerek görürse doktor itiraz etme lütfen, keyfi olarak istemiyorlar bunu. Gerek gördükleri durumlarda istiyorlar bilgin olsun
tospikk1 Damlasel çok geçmiş olsun Rabbim şafi ismi ile şifa versin inşallah ihmal etmeyin mutlaka gerekirse bebiş biraz daha büyüyünce tekrar gidersiniz
AdaEcem Damlasel bu haftalarda erken diye biliyorum. 21 haftalık veya 22 haftalık tamamladıktan sonra daha iyi olur