Elfkaya Sizce Mahir ismi nasıl, tanıdığınız Mahir adında birileri var mı mahirler nasıl olur ikinci bir isim gerekir mi 😊
Blablablabla Elfkaya biraz siyasi. Zorluk yaşayabilir. Deniz diye bir komedyen var deniz gezmişle özdeşleştirmiş kendini. İsimleri söyleyince akla ilk kimlerin geldiğini de düşünmek lazım bana göre. Tabi siz sevdiyseniz kimseye kulak asmayın
brnaksyince Elfkaya kızımın sınıf arkadaşı var adı Mahir Ata tatlı bir çocuk bayağı hareketli bende beğeniyorum ismini🫠
Balbebek012 Elfkaya mahir güzel isim ya takılmayın kimseye içinize siniyorsa katın. Ama 2.isme de gerek yok mahir tek başına güzel
efeduru Elfkaya bence şahane bir isim . İsimleri siyasiyle bagdatiran insanları anlamıyorum ve fakat siyasi yönden de koyabilirsin sonuçta senin ideolojin senin evladın sağlıkla doğsun inşallah 🫶
Elfkaya efeduru inan hiç siyasetle alakam yok sadece kulağa hoş geliyor diye anlamı güzel diye düşündüm 😊
Merve_kucuk Elfkaya Bende beğeniyorum ama ağır isim. Bebek ismine çok büyük kaçar gibi geliyor kafam karışık. Doğrusu henüz cinsiyeti de bilmiyorum ama😂 kızım olursa Melis. Oğlum olursa Melih/Miran/Mahir artık ne olursa.
Sevgikaya1525 Elfkaya yeğenim var mahir isminde çok sesiz sakin Bi çocuk bebekliğinden beri yani güzel Bi isim bende çok severim mahir ismini
Elifttk Elfkaya eltımın oğlunun adı Mahır arda çok tatlı ve zekı akıllı bebeklıgınden berı kızıda mıhra eğer kız ısmı düşünürsen uyumlu begenıyorum
Nilayy95 Elfkaya mahir eşimin dayısının adı ☺️ kibar , naif, yumuşak çok tatlı ve zeki. Odtü mezunu emekli öğretmen 💕
rozamomy Elfkaya oğlum olsaydı Mahir olucakti adı ama prensesimiz geliyo 💖 ileride oğlum olursa da yine mahir koyucaz inşAllah 🫶🏻