keyfimin-kahyasi-misin Aysgul_tzluu Yani haftan gelmiş risklerini söylemiş Ben ilkini vajinal yaptım suankini sezeryan istiyorum. Tabi sana kalmış bir durum Ama doktoru dinlemekte fayda var
deletedmom43191 Aysgul_tzluu 4210 doğum yaptım ilkine sadece ikinmayi beceremedigim için müdahale ettiler ve 5 dikisim oldu eğer doğru ikinsaydim bana el sürmezlerdi
Aysgul_tzluu obiranne3 kendisi de aynısını dedi ama bebek 3500 çıkıp da denememiş olursam çok da keşkem olacak ama
Bebisiminannesii Aysgul_tzluu bende fitille ,suni sanciyla dogum yaptim 22 saat sanci cektim, ayni seyleri yasamaktansa hemrn sezeryan olurdum secenegim olsaydi. Yurt dışında kolay kolay sezeryana almiyorlar. Yinede sizin karariniz tabi Allah kolaylik versin
obiranne3 Aysgul_tzluu bebeğin kilosunun hiç bşr önemi yok, baktığında 3500 kgde düşük bir kilo değil. suni yiyip normal doğuramayıp son dk sezaryana alınmak, inanın psikoljik olarak hiç iyi değil. bebeğinizede çok yorgun kavuşursunuz.
keyfimin-kahyasi-misin Aysgul_tzluu Vajinal doğumum çok zor geçti ölümden döndük Ve çok dikisim vardı Oğlumun kafa kocaman olunca Ne yaptimsa çıkmadı kesi yırtılma Çöktü Alttan seseryan olmustum . Neys eo an geçti diyelim Sonrasida pek iyi değil şekli bozuldu dikişleri sorunlu şuan hala sizlar mesela dikişler korkutmak değil amacım ama her bünye herşeye uygun değil malesef . Ha belki çok güzelde geçer bAskasinin doğumu
keyfimin-kahyasi-misin Aysgul_tzluu ya aslında orda benim hatam vardı bellirli doktorum yoktu riskli gebelikti Sancım erken başlamıştı ama doktorlar farklı konuşuyorlar diye değiştirdim ve son zaman belirli bı doktorum yoktu. O yüzden ortada rezil oldum yoksa Bu şekilde olmazdı diye düşünüyorum
Nurcantas65 Aysgul_tzluu hayatı birşey varsa zaten zorlamamak gerek,ben sezeryan korktuğum için normali denerim öncelikle. Zaten geçen bir kadın Luis galiba 4900 kg çocuk doğurdu normal,ben denerim 😅
Aysgul_tzluu Nurcantas65 o kişiyle konuştum açıkçası çok kolay doğum oldu dedi çünkü iri bebek olunca kendini itti ama yapı olarak iri bir kadın olunca kıyaslama yapmadım kendimle 😅 1.62 yim 😅
Tosca Aysgul_tzluu bence doktorunu dinlemelisin hiç riske girme , eğer şüphen varsa fikir olsun diye başka bi doktora da muayene ol istersen
Aysgul_tzluu Tosca doktor imkansız demiyor ama işte ben riskleri anlatmak durumundayım karar sizin dedi
Hamide_00 Aysgul_tzluu normal doğuma göre biraz riskli galiba cnm bana da ilk doğumum da mesela doktorum çatı muayenesinde dedi açılman yok çatın da dar normal doğum biraz zor olur ama sezeryan ol falan demedi tabi 37.haftamdaydım bende riske atmak istemedim 38 de direk sezeryan oldum pişman da olmadım her doğum zor sezeryan da doğum yaptıktan sonra zor oluyor ama iki hafta da çabucak toparlanmış oluyorsun
Nurcantas65 Aysgul_tzluu 165 de benim 😂😉 valla deneyeceğim ben bakalım nasıl ilerleyecek. Zaten tombik bebekler daha kolay doguyorlar ama kesi mutlaka atılır 😁