dilaradoyan gizemzz hamilelik öğrendikten sonra yapılan sigorta genelde doğumu kapsamıyor. Tek bi sigorta kapsıyordu sadece iyice araştırmanızı öneririm
Budak41 gizemzz bende çok araştırdım hamile olunca hiçbir firma sigprta yapmıyor hamile olmadan en az 6 ile 9 ay önce olması gerekiyormuş 😕
Serpoo gizemzz hamileyken yapan sampo ydu yanlıs hatırlamıyosam oda tek bir hastanede geçerli medicana mı neydi. Fiyatları geçen sene 70bindi bu sene daha da uçmuştur. Hastaneden doğum paketi almak daha mantıklı
gizemzz Serpoo görüştüm orayla ama biraz bütçemizin üstünde bir tutar söylendi eşim olumlu bakmadı açıkçası
Serpoo gizemzz evet ne yazıkkı fiyatları uçuk normal zamanda yapılanla gebe kaldkdan sonra yapılan arasında iki kat nerdeyse. Bence hastaneler ile görüşün doğum paketi için daha karlı oluyo
-Cansu- gizemzz canım hamile olupta demir hayat iki can sigorta poliçesi var hamileyken onu da yaptırabilir ve çoğu hastaneyi kapsıyor ama fiyatı biraz yüksek olabilir
Didemnil35 Sompo ve demir sigorta var ama sompo sanırım şuan fiyat vermiyor Demir sigorta her hastaneyi vermiyor ama o da bir seçenek biz gidip hastaneden doğum paketi aldık daha içimize sindi
Redpepper Hamilelik sonrası doğum paketi alamazsınız sigorta şirketleri vermez, veren nadir firmalar da çok yüksek ücret çıkarır yani bi anlamı yok pek
gizemzz Redpepper bir sigorta firmasını aradım 9 muayene ve doğum 100 bin dedi fiyat çok pahalı geldi açıkçası