Sevilaylayyy burcu55 devamlı değiştireceğinize günlük ped de kullanabilirsiniz kızlar ben öyle yapıyorum 👍🏻 Sık sık değiştiriyorum raahat oluyor çamaşır değiştirme derdi yok zaten 2 güne bir duş alıyorum günlük ped çok kurtarıcı 👌🏻
burcu55 Sevilaylayyy evet canim ama bazi gunluk pedler de bucukda zararli oldugu icin pek kullanmayi tercih etmiyorum ama tabi ki kalkamiyorum
Dilekdefne Elosh canim mantarda akintin yogurt gbi oluyo tahris kasinti kizariklik sislik oluyo renkte ya bembeyaz oluyo yada iste benim yasadgim acik yesil gbi oluyo
Mesude26 Dilekdefne limonlu su için bide ayaklarınızı hep sıcak tutun ben öyle geçirdim idrar yolu enfeksiyonunu pis kanı hücreleri yeniliyo ve temizliyo
Esmerhatun66 Dilekdefne Bende ayni dertteyim malesef .cok acik yesil ayaga kalktigim anda akiyo resmen.ama daha dun acilde idrar verdim enfeksiyon cikmadi anlamadim bende nie bu kadar cok
Dilekdefne Esmerhatun66 benim idrardada enfeksiyon var bide protein cikti onun icin antibiyotik kullaniyorum
Heyecanlianne Dilekdefne Bende olmustum mantar akıntısı Doktorum 10 su bardağı su ile 1 su bardağı üzüm sirkesini karıştırıp her gece yatmadan fitil yapar gibi enjekte ettirdi Tavsiye ederim iyi geldi baya
Esmerhatun66 Sevilaylayyy Verdim canm onda hic bisey cikmiyo.gecen gunde normal idrar verdim.onda cikar diye dusundum ama onda da bisey cikmadi malesef bende anlamdm