batusmom Detaylı ultrason için bulabildiğim yerleri arayarak fiyat aldım resim ekliyorum. Bunlardan birine gidenler için deneyimleriniz nasıldı? Kaç dakika sürdü, ilgi alaka, ultrason fotoğrafı hakkında tecrübelerini paylaşabilecek var mı?
Ahsenugur batusmom Şu an da 28 haftalığım. 22 haftalıkken Halis Özdemir’e gitmiştim. Yaklaşık 50 dakika sürdü. Gayet iyi güler yüzlü bir doktor. Çıktı olarak sonucu anında veriyor ve wp üzerinden de atıyor. Tavsiye ederim. Eğer çalışan biriyseniz bir an önce randevu almanızda fayda var çünkü randevuları çok çabuk doluyor.
Kubra6642 batusmom ben halis hocanın takipçi hastasıyım her muanesi o kadar güzel geçiyor ki 1 saat muane sürüyor ilgisi harika
Nurcantas65 Bedia karaya gitmiştim ben Ekim ayında 3000 almıştı,sormana gerek kalmadan herşeyi anlatarak göstermişti,çokta tatlı bir kadın ben çok sevmiştim 30-40 dk sürüyor,renkli görüntüleri vatsaptanda atıyordu
batusmom Nurcantas65 renkli görüntüler kaliteli miydi peki? Ya da yüzünü göstermezse uğraşıyor mu görüntü almak için?
Nurcantas65 batusmom baya bekliyor eğer kendini göstermezse, bende de yüzünü göstermedi 10-15 dk sonra tekrar denedik görüntü aldı,bende uzatmadık görüntü alınca kendim yeterli dedim,baya gösteriyor yani merak etmeyin
batusmom Nurcantas65 çok iyi öyleyse benim evime de yakın olduğu için daha sıcak bakıyorum bedia hocaya 🌸
Dilaratass Halis özdemire gitmistim yaklasik 45 50 dakika surdu cok detayli bakti kalp taramasi fetal eko diye geciyordu sanirim resimleri wp dan gonderdi bebegim yuzunu gosterdi guzel pozlar verdi hem cikti seklinde cikti seklindeki resimlerde gayet kaliteliydi hemde wp uzerinden gonderdi resimlerini ben cok memnun kaldim ilgili guler yuzlu bir doktor
batusmom Ahsenugur ben de 10 şubat için randevu aldım halis hocadan. Doktorum perinatoloğa detaylı ultrason yaptırmamı önerdi. Bakalım nasıl olacak🙏🏻
Anonymouse Ceren1996 Ben bugün itibariyle 22.haftama girdim, 20-24 arası bakıyoruz ama 22.haftayı öneriyoruz demişlerdi aradığımda. Gittikten sonra elbette bilgi veririm :)
prensesimveannesi batusmom 22.Haftamda Bedia hanıma yaptırdım detaylı usg çok memnun kaldık biz hem çıktı oralar hem wp den attı renkli ultrason resimlerini🫢