caglaoztrk Mihrbn95 anladım ilaç taraftarı kimse kolay kolay olmak istemez gebelik sürecinde ama gerçekten insana kafayı yedirtecek cinsten bir kaşıntısı oluyor :( bence sizde günde 3e çıkarabilirsiniz doktorunuzla iletişim şansınız varsa bence bir sorun
Mihrbn95 caglaoztrk ve az once hastaneden gelen telefonla benım de günde 3 e cıktı 🙄 degerlerım yukselmiş . Sizin kacıncı haftanız
Bsbnkz Mihrbn95 gectimi acaba kasıntınız bende aynıyım 2 gundur safrax isimli ilaç kullanıyorum amaa hiç kesilmedi kasıntı deliricem
Mihrbn95 Bsbnkz ben yaklasık 10 gundur kaşınıyorum . Umarım azalacak dıye tahmın edıyorum enzımler düştükce . Ama size kesfettıgım bişeyden söz edeyım . Gündüz hareket halinde oldugumuz için daha az kaşınıyoruz ve gece yatıp uzandıgımız için kan dolaşımı yavaslıyor kaşıntı kendını daha net hissettırıyor . O yuzden egzersiz ve hareket oldukca onemli gibi . Olmazsa aksam uyumadan bıraz yürüyün
Ssaree Mihrbn95 hayırlı günler bende de kaşıntı varda dün akşam çok fazlaydı özellikle karnım 28 haftalık hamileyim kuruluktan diye nemlendirince rahatladım biraz ama şiddetli değil fakat kolum falanda kaşınıyor sormak istediğim göbek çevrenizde kaşıntı varmı birde nemlendirince rahatlama oluyormu aceba
Mihrbn95 Ssaree eger cigerlerden gelıyorsa nemlendırıcı vs ne sürsenız de gecmez . İlac kullanmak gerekıyor enzımlerde yukselme varsa. Riske atmayın baktırın kanınıza. Karın bolgesı çatlamalardan da olabılır
caglaoztrk meyt kaşıntım ilacı kullanmaya başladıktan 3 gün sonra geçti, değerlerim yeni yeni düşmeye başladı ast normal değere düştü alt 48, safra asidim 16ydı 18.5 olmuş o yükselmiş bilmiyorum valla ne olacak 🤷🏼♀️