Buse_yalcin Kızlar 37. Hafta 2850 gramız doktor iyi dedi. Alttan baktı açıklık yok. Her şey yolunda suyumuz da iyi dedi her an gelebilir diyo ne yapayım da hızlansın bişey diyin nolur 😅😅
rozamomy Buse_yalcin ben de 37+2 yim bu sabaha karşı dogurucam sandım, 10dk da bir karnım sertlesti bütün gece, belim agriyodu falan uyuyakalmisim sonra 😅😅
Feslegenci Buse_yalcin yerimi alayım bende burada 37+0 ile bir haftadır hurma yiyordum şimdi ananas hurmaya geçtim ama tık yok yerleri rahat baya sanırım 😄
Tesen Buse_yalcin ben bugün 39 haftalık oldum, tüm tuşlara basıyorum ama ne gelen var ne giden. Yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor.
Buse_yalcin Feslegenci bizimki de öyle 3 gündür hurma yiyorum pilates topuyla egzersiz yapıyorum normal doğum bekliyorum doktor belli olmaz her an da gelebilir diyo
Duyguzun Bende 37+4 haftalığım, bugün karnım agrıyor ve sertleşiyor onun dışında hiçbir belirtim yok bekliyorum 🤣 kanala girmemişti henüz ama acele etme
Buse_yalcin Duyguzun ya benimde sertleşiyor ağrı giriyo ama sancı çıkmadı eliyle kontrol etti aşağıyı kafası burda dedi ama açıklık yok dedi