Yektek22 Kızlar bu ay yumurtlamam uzun sürdü 3 gün 4. Gün çatladı catlamanın üstünden bugün 10. Gün yumurtlamanın üstünden 13. Gün geçti hiç belirti yok test ne zaman yapmalıyım şuan yapsam bir şey varsa çıkar mı adete 6 gün gösteriyor
prensesannesi-01 Yektek22 bir kaç gün daha bekle bence canım benimde çatlama ayın 24 de oldu dün erken gebelik testi yaptm negatif çıktı
Melekalhafez Yektek22 benimki ile aynıymış gününüz. Pik gördükten 12 gün sonra yaptım negatif. Belirtiler şu şekilde kasıklarda ağrı ve iğne batma hissi var. Ek olarak her an adet olacakmışım gibi bi hisste var. Yumurtalamadan 17 gün geçsin bir tane daha yapacağım ve adetim gecikirse o zaman yapacağım :)
rabiayy Yektek22 anladım canım, elinde fazla test varsa yapabilirsin sorun olmaz bence. Benim çatlamanın üstünden 9 yumurtlamanın üstünden 10-11 gün geçti. Yaptım bugün kaset testte bile pozitifti 🌸
Yektek22 rabiayy postunuzu gördüm çok sevindim adınıza benim elimdeki testte Laboquick test kaset olanından bugün yapacağım ben de o zaman
rabiayy Yektek22 bende de sadece kasık ağrısı oldu. Bir de aşırı bir yorgunluk ve uyku hali vardı 3 gündür. İnanılmaz derece de uyumak istiyordum sürekli. Ve kendimi çok yorgun hissediyordum. Bu şekildeydi. Hiç umutlu değildim ama yine de yaptım
Afranaz Yektek22 canımm zaten pik ten itibaren tam 14. Günde adet oluyor insan eğer yarında adet olmazsan akşamına yap