Tugba29_ Vatdifak benim erkeklerde iştahım çok açıktı kusuyodum bazen ama çok nadir kızda felaket mide bulantısı yaşadım herkesin gebeliği farklıdır bulantılar 6 7 haftada başlıyo
brnaksyince Vatdifak ilk kızım da 9 ay mide bulantısı ve kusma yaşadım. İkinci kızım da ne bulantı ne kusma ne koku hassasiyeti hiç bişey yaşamadım. Bence cinsiyetle alakası yok. Her hamilelik farklıdır.
Melike1001 Vatdifak 7. Haftada başlamıştı bulantılarım ve 16. Haftaya kadar devam etti kızım olacak ve ilk hamileliğim biraz daha bekle belki başlar ama emin ol olmaması daha iyi 🙂
Sonnenblume Birçok şeyin hurafe olduğunu anlıyor insan zaman geçtikçe. 6. Haftadan beri yoğun bulantı ve kusma yaşadım. 20. Haftadayım hala prilam kullanıyorum bulantı için. Erkek bebek gelecek nasip olursa.
defnevedoruk Vatdifak kızıma hamileyken bir kere bile kusmadım, midemde bulanmadı. oğluma hamileyim şimdi 6-12 arası mide bulantısı kusmadan elim kolum kalkmıyordu
aysegull01 Vatdifak hiç bulantım olmadı erkek olcak arkadaşım 4 ay bulantı ve kusma çekti onun da erkek belirtilerden pek anlaşılmıyo cinsiyet 🌸
Zhr_mom1 Vatdifak öncelikle hayırlı olsun. İlk gebeliğimm hiç bir blntım olmadı üstlk çalşan bir kadınım hamle olduğumu ble anlamıyrdm bildğinz norml gün içindeki halindeydim şuan 25 haftalık erkk bbğim, görmcem kusmaktan helakkkk olduu halszlk baş donmesiiiii olumsuz ne vrsa yaşadı şuan bbşi 2 ay oldu doğalı onnda erkek. Bence bünye ile alakalıı 🙏🐥
DENIZ_55 Vatdifak benim hiç olmadı bulantim hatta kendimi hamile Bile hissetmiyordum haftam ilerledikçe biraz ağrılarım arttı o kadar arada bi migdem yanar o kadar benim hamileligim rahatti çok şükür ama tatlış bi prensesimiz olacak nasipse
ay_naber_ayol Cinsiyetle alakası olduğunu düşünüyorum ama oğlumda sabah çok az bulantım olurdu sonra gün boyu midem yanardı, 13. Haftada tamamen geçti. Kızımda perişanlardayııııım 😅 20. haftadayım hala prilam kullanmadan yatamıyorum