Smyyg Merhabalar geçen hafta bebeğimin kalp atışını alamadık kalbi durmuştu 7 haftalık kürtaj oldum bu konuda tecrübeleri olanlar yazabilir mi çok uzun yıllar sonra doğal yolla olan bir gebelikti tekrar bu kadar kolay olabilir mi ne kadar beklemeliyim
Gzde_defne Smyyg bende 7 haftalık kürtaj oldum 9 aydır deniyorum olmuyor bende gebe kalmak için baya beklemiştim.olmayınca olmuyor bikaç ay sonra aşılama yada tüp bebek düşünüyorum.kürtaj sonrası 6 ay süre veriyorlar genelde yani 6 ay içinde tekrar gebe kalma ihtimali yüksek oluyormuş.
Sweet333 Smyyg bende kürtajdan 7 ay sonra hamile kalmıştım yani üzerine çok düşmemiştik ama korunmadım da doktorum zaten ara vermemi istememişti ama ben psikolojik olarak hazır hissetmemiştim şimdi 34 haftalığız çok şükür psikoloji çok önemli 🙏
Sweet333 Smyyg genetik test yaptırmanızı da tavsiye ederim hamileliğim boyunca kan sulandırıcı kullandım hatta hamile kalmadan önce de başka doktorum yazmıştı o ay içinde hamile kaldım
Gencanne06 Geçmiş olsun canım Ekimde bende kürtaj oldum,kürtajdan 3 ay sonra hamile kaldım ama sağlıksızdı düşük yaptım 10 gün oldu. Her bünye aynı olmuyor maalesef kimi hemen kalıyor kimi de uzun zaman sonra hamile kalınıyor.Hayırlısı olsun inşallah
GezenTavuk_2 Gencanne06 aynı durumu bende yaşadım kürtajdan sonra aynı ayda hamile kaldım düşük oldu oda .
Gzde_defne orkidemm_ ben kürtaj sonrası bi ameliyat geçirdim sonra 4 ay korundum.kürtajla ilgisi yok yani kürtaj yapan doktor bir adet sonrası devam demişti
GezenTavuk_2 Gencanne06 temmuzda kürtaj oldum Ekim de hamile kaldım 3 Kasım da düşük yaptım 3 Aralık’ta da genetik test verdik eşimle
mavikelebek54 Smyyg merhaba geçmiş olsun size de. Bende bugün 8 haftalık kürtaj oldum kalbi durdu gelişimi iyi değildi. Tüp bebek tedavisi görüyorum bu 2.kürtajım. Geçen seneki 9.5 haftalık boş gebelikti. O zaman bana doktor 2 ay sonra tekrar transfer yapabileceğimi söylemişti. Genelde doktorlar 1 ya da 2 ay beklemeyi öneriyor kişinin durumuna göre değişiyor. Patolojiye gönderdiler mi sizin ? Mol gebelik vs tarzı bişey çıkarsa en az 6 ay korunmayı söylüyorlar.