Melissaa99 Reglim3 gün gecikti bat 1 şubattı 3gün öncesinden rest yaptım negatif ama blirtim yoktı bir ikigündür ara ara kasık ağrısı ve göğüs ağrısı var ve sırt omuzum kemiklerim ağrıyor gibi bkliyorum kan vericem bikaçgüne sizin bnzerbelirtiler oldumu
Satii @Melissaa99 bende erken gebelikte yaptım çıkmadı başta sonra hastaneye gittim kan verdim kanda beta 2.5 çıktı gebelik yok dddi doktor ama ben şüphelendim tam 10 gün sonra tekrar erken gebelik yaptım ve silik çıktı ertesi gün direk doktora gittim ve betam düşüktü hala yeni olduğu için. Sende bence bu hafta bekle tekrardan test yap yada kan ver derim canım
Melisafurkann Satii @handee3535 bak canım bu arkadaşımızın önce çok düşük çıkmış sonrasında artmış umudunu kaybetme
Satii @Melissaa99 canım ikinci hamileliğim benim ilkinde de aynı olmuştum. Gögüslerim çok hassas el değmiyordu acıyordu sabahları uykum artmıştı tuvalete cok gider olmuştum
handee3535 Melisafurkann İnşallah öyle olur. Bende bir umut bekliyorum. Çok teşekkür ederim ❤️❤️❤️❤️🌸🌸🌸🌸
Melisafurkann handee3535 rica ederim canım rabbim ramazana tek bedende iki kişi girmemizi nasip eder inşallahhh
handee3535 Melisafurkann Amin inşallah ❤️ sizde istiyorsanız sizinde olur sağlıklı bir şekilde Umarım. Tatlı bir bebiş 😍 Melisafurkann
Duru27 Melisafurkann Bende Öyle reglm 5 gün geçiyor 2 gün önce test yaptm silik bir çizgi vardı bugün tekrar yaptım negatifti hakkımızda hayırlısı olsun bakalım