Celiko Fatma027 canım benim ilk doğumumdaki doktor Koray duman instegramdan bakabilirsiniz sürekli ssvd yaptırıyor 70 80 bin olmuş doğum benim bütçem yetmediği için devlette tekrar sezeryan olacağım
Fatma027 Celiko Celiko Çokmuş ücreti bizi de zorlar.İnstagramdan videolarına bakayım yine de hem Mersinde değil. Antalya da olanlar değerlendirsinler.
Nurnur2 Kızlar bu sayfadan şehrinizdeki ssvd yapan doktorlara ulaşabilirsiniz BİRSEZERYANHEPSEZERYANDEĞİLDİR
Aliahlas Fatma027 Kocaeli Gebze Ergün Bilgiçte yaptım çok ama çok memnun kaldım özel muayenesi var gönülden tavsiyemdir
Nurnur2 Fatma027 Mersin’de 5-6 doktor var galiba hatta bir tane Antep te takip ettiğim ssvd yapan Ramiz bey vardı o Mersin Anamur a tayin olmuş seçeneğiniz çok yani
Hayal0102 Adenin_annesi1 evet devlette yaptırmıyorlar daha bugun şehir hastanesinde sordum doktor direk olmaz dedi balcali var bir orda da desteklediklerini duydum bir de özellerde tek tuk doktor destekliyor
Hayal0102 Adenin_annesi1 ben bugun gittim ve hiç memnun kalmadım ama başka bir doktordu benimki aysundu ismi sanırım içeride 5 dk bile durmadım sanırım sadece baktı cinsiyet söyledi bebek iyi boy kilo ya da gelişimi söyle boyle hiç bir şey demedi riskli bir durumun var onunla ilgili bir iki soru sorayım dedim onlara da açıklayıcı bir cevap Vermedi anlamıyorum neden böyleler memnun kalan da cok şehir hastanesinden ama neden bana hep böyle denk geliyor anlamış değilim