Fatma027 Arkadaşlar hangi ilde hangi doktora gidiyorsunuz? Bu postta toplaşalım. Herkes kendi gittiği, araştırdığı doktoru yazsın, hepimize fikir olsun.
Mrsacar Fatma027 Tekirdağ Çorlu da yaşıyorum burada yada çevre illerde ssvd yapan var mı acaba hangi hastane ve doktora gittiniz?
Byznrcok95 Fatma027 Konya Medicana hastanesi Tuğba sekmenli tursun a gidiyorum doktorumdan cok memnunum öyle bir doktor seçtim ki bu sefer ssvd olmazsa gerçekten riskli olduğu için yapmayacağına eminim..İlk kızımda doktorum yüzünden sezeryana alınmistim bunda daha dikkatli oldum o yüzden.İns Allah"im isteyen herkese hayırlı kolay afiyette sağlıklı doğal dogumlar nasip etsin 🤲🏻
Hazalina Fatma027 bende Rami Hastanesi Nehir Bayram çok methini duydum ssvd destekliyor. Bir arkadaşım yaptı hatta kendisinde ssvd doğumdan ayakta bebeğiyle çıkmış 😍 Kendisini öğrendiğimde hamileliğimin 32. Haftasındaydım o yüzden değiştirmek istemedim doktorumu zaten ilk doğum olacaktı. Ama kasım ayında sorduğumda diğer kadın doğumcuların muayenesi 850 iken Nehir Hanımın muayene ücreti 1200 dü ve çok yoğun oluyormuş kendi hastası çok oluyormuş , bildiklerim bu kadar umarım yardımcı olur ☺️
Ozgull11 Bende bekleyeyim istanbul Kurtköy lokman hekim fatma hocaya gidiyorum ama doktorumu değiştirmek istiyorum bu arada istanbul
Ozgull11 İstanbul pendik medipol ve medicalpark ssvd yapmıyor hastane koşulları müsait değilmiş medipolde Azeri bir doktor vardı o yapıyordu ama hamile :( kabul etmiyor diye duydum
Fatma027 Ozgull11 İstanbulda. Dr. Yusuf Olgaç varmış ben orada değilim ama geçen bir postta görmüştüm yapıyormuş. İnstagramdan da bakabilirsiniz.
didm6134 İstanbul ümranıye afiyet hastaneye azerı bı doktor arastırıp ona basladım dogumu da onda dusunuyorum 😊
Hafsayahyas Fatma027 dr nehir bayram var bya araştırdım 2 gün sonra ilk defa kontrole gidecem 35 haftalığım memnun kalırsam yazarım