Tomrisinizi rabiayy silik görünüyor, geciktiyseniz kan verim kesinlessin. Daha varsa koyulaşma var mı diye takip edin erken gebelik yapın bir de bakalım.
rabiayy sutlukahve_ kan vermek istemiyorum. Erken gebelik var elimde bir tane, yarın sabah ilk idrarla mı yapayım şimdi mi tekrarlayayım sizce. İki gün sonra aynı testten bir daha yapacağım. Umarım koyulaşma olur 🫶🏻
rabiayy Tomrisinizi bat 14 Şubat. Henüz var reglime. Yumurtlama 24 ocaktı. 2 gün sonra testi tekrarlayayım diye düşünüyorum. Aralık ayında kimyasal geçirdim. Kan takibi yapmak çok stresli ve zor oluyor
rabiayy sutlukahve_ 5 dk geçsin yükleyeceğim hemen. Bende bakamıyorum şu an oturma odasına geldim 😁🤭🤭
rabiayy NoName_ yaptım şimdi canım, 5 dk bekleyeyim atacağım. Ama aynı idrarla yapamadım malesef. Zaten çıkmaz diye dökmüştüm 😁
sutlukahve_ rabiayy inşallah tam iki çizgiyi görürsün bende heyecanlandım😂akşam bende test yapcam bana da dua et 🫶🏻
sutlukahve_ rabiayy akşam yapayım yazarım benim ovulasyon testi koyu çıkıyor istersen eklerim bakarsın noldu test sonuc ne 😍