Elfelf475 Srp53 38+5 im ve ikinci doğumum ne zaman gelecek bekliyorum 😅 ilkinde kontrole gidip doğum yapınca bunda sancı nasıl başlıyor bilmiyorum bile ama çok çok az kaldığına eminim 😁
Srp53 aryadeniz25 benim de ilk yaşadığınız duyguları çok iyi anlıyorum 🥹sağlıkla gelsinler inşallah 🤲
Meloni Srp53 34+5teyim bende artık yeter diyorum Ndmfnsmfn heyecanla bekliyorum valla ilk gebeliğim bi de 🤭 doğuma dair korkum da yok çok şükür rahat bi hamilelik geçiriyorum doğum için de çok rahatım 😂
Meloni Srp53 valla ne yalan söyliym sezeryan düşünmüyorum bi sıkıntı çıkmadığı sürece ki içimde de sıkıntı çıkacağına dair bi şüphe vs yok tek temennim sağlıcakla kucağımıza alabilmemiz ☺️
Srp53 Meloni amin inşallah 🤲benim panik atağım var süreci kontrol edemem diye sezaryen tercih ettim daha öncesi de iki düşüğüm var bebeği de kontrolsüzlükle tehlikeye atmak istemedim. Belki biraz rahat bi insan olsam vajinal tercih ederdim 😆
Meloni Srp53 ay ben çok rahat bi insanım 😅 en fazla doğumda altıma yaparsam utanırım o kadar kdmfmdmfn
Srp53 Elfelf475 evet dimi ama o da hazırlıksız yakalanıyorsun bir anda onun telaşesi de ayrı olabilir 😀
Adenin_annesi1 Srp53 benimde 37+1 haftalık normal doğum planlıyoruz Çarşamba randevum var bakalım sonuç neyi gösterir