Kardelen_02 Sitasya sol kasık ağrısından ölüyorum. Bacağımada vuruyor sanki aşağı yukarı iki taraftan çekiyorlar. 5 haftalığım
Busmumyy Kardelen_02 bende 5+1 im sağ bacak ve sağ kaşık ağzıma etti benim bacağa vurması ilginç geliyor banada
Sitasya Kardelen_02 Doktora sordunuz mu acaba dikkat edin bence ben de pazartesi günü doktora sorucam mutlaka genelde normal olduğunu söylüyorlarmis sağlık ocağı bana öyle söyledi yakinlarimda öyle söyledi
Busmumyy Umayinannesi_38 doktorunuz ne diyor peki benim doktorum da 15 şubata kalp atımı için randevu verdi tam 7+0 oluyoruz o zaman inşallah sağlıkla duyarız canım
Kardelen_02 Sitasya sağlık ocağı normal dedi. Acilde kan idrar temiz. Ama ben öldüm kasık ağrısından.
Ecem_P Mavikelebek3434 Mavikelebek3434 Ayy hayırlı olsun sizin de doktora gittiniz mi🙂bazı yorumlarda kese gördüm 5+3 diyor ama bende gözükmedi geç döllendi sanırım
Mavikelebek3434 Ecem_P tesekkur ederim sizede hayirli olsun evet Gordum ama cok Minik dedi iki hafta sonra kalp atisina cagirdi evet bazen oyle oluyormus
Sitasya Kardelen_02 sorun olmamasına sevindim bünyeden bünyeye demekki fark ediyor bazılarımız ağrıyı daha çok hissediyor sanirim
Celiko Nurcnbilge bu haftalar da gittim ilk bende kese vardı bebek daha minicik pırıltı şeklinde dr boş değil kese ama çok küçük kalbini duyamadı iki hafta sonra gel ister alttan bakayım dedi ben bekledim 2 hafta
Civciv29 seymaseda kan sonucuma baktı 1300 değerinde dedi kese daha oluşmamıs olabilir dedi alttan göremeyebilirim dedi çarşamba yine gel dedi . Kese o zaman gözükür dedi
seymaseda Civciv29 inşAllah canım benimde gözükmedi alttan baktı gördü 3 hafta sonra yine gel dedi gittik göründü kalp atımlarınıda aynı şekilde Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🌸