sevdasevda Kızlar 28+4 günlük olduk ve 10 gün önce kontrole gittik 750 gr dedı doktorum üzerinden 10 gün gectı bugün 700 gr çıktı kılosu 😕 kılı alması gerekırken kılo mu verdı şimdi benım bebegım 😕 var mı benım durumumu yaşayan
Alyamerve sevdasevda cok tuhag değilmi .. 28 haftalok bebek 700 olamazki 750 bile olamaz 1 kılo olması gerekli bence en aInda. 900 ü gecmesı gerekti dktora sormadınmı
Sibellllyksl sevdasevda anne ye baglı olan damara bakılması lazım kan akısına falan eger kılo almıyorsa kesın bı sıkıntı vardır cnm ama en onemlısı baska bı doktora gorun ve sureklı morelını yuksek tut
Semencivraci sevdasevda canim bazen ultrasonda yanlis ölcum olabiliyor iyice sordun mu doktora ? 1 kiloyu bulmasi gerekiyordu bu haftalarda bide kilo vermesi bence bi karisiklik vardir
Seden Alyamerve her bebek farklı ama belki o minyon tipli olacaktır arkadasida strese sokmayalim boş yere, ultrason yanlış olcmustur
sevdasevda kizbebekannesii Alyamerve Badesmom GamzeCan Seyma3456 Lucky Semencivraci Sibellllyksl asilsmom kızlar aynı doktora gittim bir tane doktor var devamlı gittiğim zaten 3 gündür birsey hissetmedim hareket korktum bugün gittik baktı hersey normal ama kılo 700 gr dedi bende o an dedim daha önce geldıgımızde 750 gr demiştiniz düşmüş mü kilosu yani dedim o an doktorum bazen ultrasonlarda yanıltıyor insanı sen sadece beslenmene bak ve stres yapma dedi bende herseye stres yapan birisiyim bebek haraket etmıyor diye korkarken gittim o konuda rahatladım ama şimdi de kilosunu taktım
Alyamerve Seden korkutmuyorum ki mınyon olsada okdr olmaz eksılme var kıloda doktora mutlaka sorması gerekli dpktor solemesş lazımdı ultrason cıhazı yanlıs olabılır
Lucky sevdasevda ölçümü 10 gün önce yapan doktor mu yaptı canım? Kan akışına falan baktmı? Bir de tansiyonunu ölçtü mü ?
Seyma3456 Farkli doktora mi gittin sonucta 10 gun diyorsun ayda bi kontrollerin benim basima da geldi 850 gram cocuga baska doktor 600 dedi sonra bi baktim 1250 ymis kilosu
Alyamerve sevdasevda bıde senı hatrladım 3 gundur hareket yok diyordun kılosuda tuhag doktpr hıcmı bjsey demedı anlamadım ki kafama ben taktım şimdi
Lucky sevdasevda doktorun stres yapma dedyse ve herşeyi norml gözüküosa kilosu geriden geliyordur canım minyon bir bebektir . Ama sen bir hafta yemene dikkat et tekrardan git bakalm kaç çıkacak
Septik34 Sağlık ocağına geçen hafta gittim kalp sesine bakın diye hareket hissetmemiştim o gün sağlıklı değil bizim aletimiz dedi ultrasona gir sen dedi yinede bakın dedim çıkardı ufak bir alet cazır cuzur ses çıkaran doğru düzgün bakamadı bile kalp atışınıda alamadı bunlara güvenilmez felan dedi ertesi gün doktora gittim bende