Dryatpzglu 35. Haftama girdim bu hafta ve şu bikaç gündür karnımın alt kısıımları sırtım çok ağrıyorr. Ayaklarım çok çabuk şişmeye başladı. Azıcık ayakta durmaya gelmiyor. Aynı şikayetler sizlerde de varmı yada önerisii olan. Ve son olarakk 😁 bu yakınlarda doktor kontrollerinizde bebeğinizin kilosu ne kadardı?
Meryem43 Aynı agrılar bendede var 34+3 üm bebeğin kilosu en son 34+0 da 2300 dü senin bebişin kaç kilo ?😊
Dryatpzglu Meryem43 31. Haftada gittiğimde doktora 1350ydi. Bana zayıf doğucak gibi geliyo. Önümüzdeki kontrolde kaç çıkıcak bakalımm 😊
Mucizesinibekleyenacemianne Dryatpzglu bizim se bebiş zayıftı o haftada :) hatta suyu da az olduğu icin hala zayıf sanırım.. Kaç oldu sizin minnoş en son
Dryatpzglu Meryem43 ahh inşallahh en azından 2500-2700 den yukarı olsunda. Sağlığı iyi çok şükür 🙏🏻🙏🏻
BurcuDiner 33. Haftada gittim kontrole 2650 gr şükürler olsun aynı şeyler bendede var canım ayaklarım çok şişiyor bel ve sırt ağrısı var
Dryatpzglu BurcuDiner senin bebiş iyi maşallaah doğuma kadar da alır biraz 🙏🏻🥰 Sanırım o karın ağrısı da ayakta kaldığımız için
Dryatpzglu Mucizesinibekleyenacemianne dün gittim doktora 35+4 üm bugün 2165 gram hala az gibi geliyo bana bu haftalarda 2 buçuk kiloyu geçik hep duyduklarım doktora sordum haftasıyla uyumlu mu diye uyumlu dedi. Ama devlet hastanesine gitmiştim ay sonu özeldeki doktora gidicem ne dicek bakalım o
Mucizesinibekleyenacemianne Dryatpzglu doktorlar neye göre uyumlu neye göre karın cevresi geri diyo bilmiyorum ama sizin minik de karın cevresine göre 2 hafta civarı geri gibi geldi bana :/ Ama sağlıklı olup haftasını tamamlaması kilosundan daha önemli gercekten..
Dryatpzglu Mucizesinibekleyenacemianne evet tabiki ama doktor uyumlu dedi. Gerçi güvenmiyorum devletteki doktora da ama erken gelmeyw kalksa kilosu çok az geliyo gerçekten
Mucizesinibekleyenacemianne Dryatpzglu doktorlara da anlam vermek zor. Benim de 34+1de 2100 gram çıktı. Karın çevresi 32 haftalık çıkıyo. Oyüzden sordum size. Ama yeter ki 40 haftayı tamamlasınlar. En azından 2500ü görsünler yeter🌸