melisa_ivanova Kızlar lütfen yeni doğan güzel içerikli şampuan duş jeli bakım yağsı bakım sütü fln önerin Mustellaya baya güveniyordum fakat instagramda bir içerik gördüm içeriği temiz olmadığından bahsediyordu
Minikmucizemmm26 melisa_ivanova siveno incia minoris ve babys green bunlar aklıma gelen temiz içerikli bebek şampuanları biraz daha vardı ama unuttum isimlerini ilk siveno ile basliycam bakalım ben de incia’nın acil durum stiği ve pişik kremini de alcam ama bebeklere duş jelinin uygun olmadığını düşünüyorum hatta var mı onu bile bilmiyorum hiç karşıma çıkmadı
minnosbirkiz melisa_ivanova mustela oğlumun yüzünde ve vücudunda felaket bi döküntü yaptı alerji gibi, bende çok güvenerek gözüm kapalı almıştım ama her bebeğe yaramıyor demek ki, hemen değiştirdik ecowell aldım, o iyi geldi
mercanliya Le Natura Yenidoğan Bebek Bakım Seti kullandık biz temiz içerikli organik ve vegan sertifikalı ve piyasadaki prebiyotik içeren ender markalardan biz çok seviyoruz kullanmanızı öneririz.
yaseminyaldiz Bende içerikten aşırı endişe ediyodum baya araştırdım onun için kimyasaldan en uzak ecowell bence severek kullanıyorum