SenHepMercimekOlarakKalacaksin Hjilhn yaklasik 6 bucuk yaş oluyor aralarinda. Ama 3-4 yas olsaydi daha iyi olabilirdi bence
anapanda12 Hjilhn 2. Çocuk em doğru zaman diye bi zaman yok her türlü kendi getirdiği zorlukları oluyor. Benim oğlum 3 yaşındayken hamile kaldım 4 yaşına girmesine 10 gün kala kardeşi oldu aynı ay ama arada 4 sene fark var o kadar rahat geçti ki son 1 yaşına kadar herşey kızım 1 yaşını geçti evde kaoslar başladı daha kafam ne kadar dayanır bilemiyorum ama 4 ve 5 yaş idealdir diyorum ilk çocuk kendini yetiştirmiş herşeyine ked yetebiliyor olmalı
Beyza_12 anapanda12 ayy bizde aynı olacaz 24 Mart’ta kızım 4 yaşına giriyor 3 Mart’ta oğlum doğacak ☺️ nasıl geçecek sürecimiz kıskançlıkları çok mu olacak merak ediyorum kız çocuğu çok hassas olduğu için kendi kendini hasta edebilir kıskançlıktan diyorlar hep
deletedmom43191 Hjilhn ilk bebeğimle ikinci bebeğim arasında tam 24 ay var ikinci bebeğimle üçüncü bebeğimin arasında ise 19 ay olacak 🥰🥰🥰
Mrsacar Hjilhn biz hep 2-3 yaş olsun aralarında diyoduk doğum olduğunda kızım 2,5 yaşına olucak tam 💖💖
Celiko Hjilhn kızım 4 yaşında 2 bebeğimde ağustos da falan olacak inşallah 4 buçuk 5 yaş ideal yaa okula başlamadan yapacaktım yada 1 sınıfı bitirdikten sonra neyseki hemen oldu ☺️
Manolya89 Sanırım en çok yaş farkı bizde 🫠 oğlum 11 yaşında şuan hamileyim 7 haftalık 🤰nasip herşey bende oğlum doğdu 5 yıl sonra istemiştim ama bu zaman kısmet oldu rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ❤️
Yogurtlupilav Hjilhn bence anneden anneye , çocuktan çocuğa değişen bir durum bu. Her bireyin gelişim seviyesi farklı.. Ben kendimi 6 yaş farkla anca hazır hissettim, aradaki yaş farkları 2 olsaydı onunda farklı avantajları olacaktı elbet.