Girlmama Aklıma geldi de kaçıncı haftada aşı oldunuz ben 1 defa oldum ve sağlık ocağı normalde arar ama beni ne arayan ne de soran oldu tekrar aşın var diye ve 26. haftalarda falan ilk doz yapıldı aşı yoktu çünkü ellerinde
Hazalina Girlmama tetanoz aşısından bahsediyorsanız 2 doz yapılıyor, aşı geçerliliği 5 yıl olduğu icin son 5 yılda tek doz olduysanız 2. Dozu icin çağırıyorlar diye biliyorum🙃
Girlmama minikbebegim06 evet yarın bir arıyim aşı geldikten günler sonra beni aramıştı sevgili ebemiz aşı geldi niye gelmiyorsun diyor sen söylemezsen ben nerden bilcem acaba
Girlmama minikbebegim06 bugün aradım bana diyor ki sen vurulmuşsun 2024 de ben diyorum ki hamileyken 1 tane vuruldum o zaman vurulduğumda elimi kestiğim için acilde vurmuşlardı ve hamile falan değildim bir de vurulduğum tarihi söylüyor tam 1 yıl önce 1 yıldır hamileyim galiba
Loveis Girlmama canım bende hamile olmadan 2-3 sene önce bi kere olmuştum hamile kaldım yine 1 doz verdiler. Yani senlik bir durum degiil.Sen biraz sinirlenmissin ama hemşiren olması gerekeni söylemiş.