Zubyde Kızlar 6.haftalık gebeyim dünden beri kahverengi lekelenme gelmeye başladı doktorda gel hemen bakayım dedi kese aşağıya doğru kaymış dedi sizce düşük mü yapiyorum çok üzüldüm ilk gebeliğim olucak daha önce kimyasal gebelik geçirmiştim
Baharoloji Zubyde benimde kanamam olmuştu bu dönemde karından iğne ve progestan fitil vermişti sağlıkla gelir inşallah
Zubyde nevoliko düşük önleyici iğne yaptı bide eşimle bizde kan uyuşmazlığı var onun iğnesini yaptılar. İlaç olarakta duphaston verdi
Zubyde Baharoloji inşallah yaa beni düşündüren kesenin kayması oldu şuan kesenin olmaması gereken yere uzaklığı sadece 2mm . Benim Uzaklığı 5.2 mm miş 5 mm min altında olmaması gerekiyormus
nevoliko Zubyde Allah esirgesin sizi de bebeğinizi de. Benim oğlumda 3 ay belki fitil kullandım baya kanamam oluyordu. Stres yapmamaya çalışın bir şey olmaz inşallah
Alyadnz33 Zubyde Sen hiç kalkmaman lazım canım annen falan varsa akraba biraz gelip baksınlar sana hiç kalkmaman lazım bende yaşadım korkma yemek dahi yapmaman lazım sadece tuvalletten tuvalette kalkman gerek ayağa
Zubyde nevoliko ayy inşallah ya Allah razı olsun evlilikte 5. Senenin içerisindeyim insan strese giriyor rahat olmak lazım ama olmuyor ya 🫠
Alyadnz33 Zubyde iyi bare çok şükür biraz geçsin zaman Allah’ım annelerimiz var iyiki ya Allah’ım uzun ömürler versin onlara