Sizdenbirii1 1begonya yumurta kalitesi için de kullanılıyormuş herhalde değil mi bilginiz var mı ben pcos degilim sadece yumurta kalitesi için kullanmak istiyorum
Yasemnnnnn Sizdenbirii1 düzenli kullandım ve düzenli beslendim çiğ kuruyemiş orjinal bal avokado yaban mersini muz gibi destekleyici meyvelerden tükettim ve stres yapma çünkü stres olunca progesteron hormonu dengesizleşiyor ve stres kaynaklı tutunma olmuyor
Melengi Bende almayı düşünüyorum pcos için gebelik istiyorum kullanmaya adetten sonramı başladınız ara verdinizmi kullanım şeklini yazabilirmisiniz
Yasemnnnnn Melengi teşekkür ederim canım darısı en kısa zamanda senin başına folik asiti gebe kalmayı düşündükten sonra ara vermeden kullandım inositolu adetten yıkandıktan sonra başladım bir sonraki adet tarihine kadar bitmiş oluyor ben eczaneden satın aldım
Melengi Teşekkür ederim inşallah olur. Erken gebelik teati yaptım bugün silik çıktı yarın kan vereceğim ama güvenemiyorum teste ekliyorum 
Yasemnnnnn Melengi yani boşa umutlandirmak istemem ama var gibi duruyor benimde böyleydi sat ne zaman benim 4 gün kala böyleydi ertesi gün kan verdim 63 çıktı inşallah seninde öyledir
Melengi İnşallah olumlu bir sonuç alırım ümitlenmek istemiyorum zaten paylaşmadım kimseyle ama iki gün üst üste kucağımda oğlan çocuğumu gördüm sonra test yaptım çok etkiledi
Yasemnnnnn Melengi hakkında hayırlısı olsun canım sen gönlünü rahat tut rabbim sana en güzel zamanda yazmıştır