Kadersss anladım ben gecen sene erken doğum yapmak zorunda kaldım doktoruma sordum ağlıyorum bebeğime bisey olacak diye sonra dedim doğuma kim girecek ben çok korkuyorum dedim oda aglama sen güçlü ol bebeginde güçlü olacak dedi ben yanında olacam merak etme ilgilenecem dedi yattı 2 gün sonra sezeryan olacaktım ama gece aniden bebegimin karnımda kordonu kopmuş kalp atimi yokmuş gelip gidip kalp atışına bakıyorlardi ben anlamadım sonra doktor g3ldi tanımıyorum oda d3ei acil sezeryan giriyorsun sen ve bebegin suan riskli bebegin kalbi durmak uzer3 dedi ben korku icinde girdim ama o doktorda mükemmeldi sonra çıktıktan sonra kendi doktoruma gittik konuştuk oda tek dediği herseyijden haberik vwr tek tek resim istedim iyimi itiraz etmedin durumun riksliydi sana ne yapılsa haber verdiler dedi anı kompleks olmadığı sürece başka doktor girmiyor bunda da inşallah aniden bisey gerceklesmez kendi doktorum girer kendi ameliyat günü ne zaman işe o zaman veriyor sezeryan günü rabbim hepimizin iyi insanllarla karşılaştırsın ama sana yaotiklari çok yanlış bütün ay boyunca takip ediyor ama ameliyat günü giremezmis bende gitmezdim o hastaneye doktor çok önemli sonuçta kendimizi bebegimizi emanet ediyoruz rabbim yar ve yardımcimiz olsun inşallah