Saraylokumu Kızlar 2 buçuk aylık hamileyim ata binebilir miyim ? Yani böyle dehleyip hoplayıp zıplamıcam 😂 Sadece atın üzerinde 1-2 tur dönücem. Bir zararı olur mu bebeğime
newmommmyy2 Saraylokumu bencede riske atmayın 😅 şimdi siz hoplamıcam zıplamıcam dersiniz ama atın napacağı belli olmaz Allah korusun
myavocado Saraylokumu ata binmek değil at binmek deniyor 😊 gebelikte hele ki ilk üç ayda böyle seylerden uzak durmakta fayda var ne olur ne olmaz.
Saraylokumu yeni_anne2 Ata binmeyi aşeriyor gibiyim ahahahha 😂 At çiftliği buldum bir tane çok gitmek istiyorum
yeni_anne2 Saraylokumu benn sizin hareketlerinizden ziyade atta güvenmiyor insan siz her şekilde dikkatli olursunuz
Brgmde Allah korusun ama binmeyi düşünmeniz bile riskli attan düşseniz mazallah. Haftadan önce doktorum ağırlık taşımamı ağır hareket yapmamı yükseklere gerilmemi yasaklamıştı örneğin bisiklet binmekte at binemkte aynı şet bence 12. Haftaya kadar düşük riski de devam ediyor bence binmeyim
mommyr Atın üstüne çıkarken gerilip bacağınızı atıcaksınız benim görüşüm binmemeniz gerektiği ama atları izlemek de güzel bence izleyin bebiş doğsun beraber binersiniz 🙏🏻