Melekmray Kızlar alerjik astım hastasıyım her zaman değil ama ara sıra nefes almakta zorlanıyorum, benim gibi olan vardır siz ataklarda neler yapıyorsunuz ? 7 haftalık hamileyim, Malum ilaç kullanmamız biraz sıkıntılı size de bi sorayım dedim 🫠💖
Yonca59 Melekmray bendede var astım doktorum astım bebeklerı cok etkılıyor acilen göğüs hastalıklarına git dedi bende gittim şikayetlerime göre iki tane hava verdi hap zaten kullanılmıyor. Bir tanesini nefes alsanda alamasanda kullan dedi sen oksijen alamazsan bebeklerinde alamaz dedi bi tanede aynı şekilde ventolin havası verdi bunuda sıkıştığın zaman sık dedi.
Ezgiisell Melekmray çok geçmiş olsun bende astım hastasıyım ilk haftalarımda sıkıntı yaşamadım ama 4 aydan sonra ventolin kullanmaya başladım. Hergün değil sıkıştıkça kullandım. Doktorunla konuş istersen benim doktorum 4 aydan sonra izin verdi. Astım tedavisi gebelikte gecikmemesi gerekiyor diye biliyorum.
Brgmde Göğüs hastalıklarına git bence bi birşey önerir mutlaka bende alerji k astımım benimki genelde soğuk algınlığı sonrasında oluşuyor