Kelebeekkk Kızlar bel ağrım çok şiddetli ve karnım sürekli kasılıyor taş gibi patlayacak gibi oluyor sonra geçiyor ama hep kasılıyor. 2 gün öncede benzer durumları yaşadım. Doğum belirtileri mi bunlar yaşayan var mı? 38+2 yiz bu arada
ayseallpi Merhaba bende 37+1 günlüğüm benimde kasılmalarım var galiba, karnımda sertleşme oluyor kasılıyor geçiyor tekrar oluyor, vajinamda da baskı var sanki bende şuanda kendimi dinliyorum 😅
minikbebegim06 ayseallpi günümüz aynı şuan ben de öyleyim bide belimde ağrı var kasiklarimda da sanki adet olacakmış gibi bir ağrı
Karakurt Uygulamada kasılma sayar var her kasılma geldiğinde başlat bittiğinde kapat ordan takip et düzenli ise gerçek sancıdır
Kelebeekkk minikbebegim06 benim karnımdaki tam adet ağrısı gibi değildi ama belim çok feci ağrıyordu adet sancısının şiddetlisi gibi
Melmer Kızlar gerçek doğum belirtisi bel agrısıyla başlar diye biliyorum. Bende 37 deyim 3 gindür korkunç vajinal baskı ve diyare var herkesin belirtisi farklı oluyor korkuyor insan bende yarın nstye gidicem dayanamadım