Dyguackgz merhaba ben bugün gittim. Tam saatinde aldılar beni. Önce sizi bir odaya alıyorlar. Alttan muayene de olacağı için alt kısımdaki kıyafetleri çıkarıp bir örtü örtünüyor ve terlik giyiyorsunuz. Hemen yan oda ultrason odası. Ultrason 45 dk civarı sürüyor. Önce karından yapılıyor, her şeye ayrıntılı bakıyor. Yardımcısı yanında her şeyi not alıyor. Bizim bebeğimizde şükür hiçbir sorun yoktu, bu sebeple ultrason boyunca çok iyi, iyi, normal, tamam benzeri ibareler kullandı yardımcısının not alması için. Alttan ultrason en son yapılıyor 30 sn falan sürüyordur. Onda da korkulacak bir şey yok. Rahim ağzı uzunluğuna bakmak için (erken doğum riskini saptamak için) en doğru yöntem bu olduğu için tercih ediliyor. Sonrasında siz giyinirken doktor raporu hazırlıyor. Sonra doktorun odasına geçiyorsunuz ve size sonuçları aktarıyor. Bir dosyada sonuç raporunu size veriyor ayrıca sizin götürdüğünüz USB belleğe tüm görüntüleri aktarıyorlar. Bizim deneyimimiz bu şekildeydi, memnun kaldık deneyimli birisi olduğu çok belliydi.