Zeyzeyy- Arkadaşlar 2 hafta önce normal doğum yaptım hem yırtılma hem kesi olduğunu söylediler geçen hafta kontrolde dikişim açılmış tekrar diktiler hala ağrım var ve ekstra olarak vajina kemiğim ağrıyor sizde olmuş muydu ekstra ne yapabilirim hızla iyileşmesi için
Balbebek012 Zeyzeyy- kuru ve temiz tut her tuvalet sonrası temiz olmasına dikkat et Doktor’un verdiklerini kullan bacak bacak üstüne atma yumuşak yere oturma çömelme ağır birşey kaldırma ayakta durma
Zeyzeyy- Balbebek012 doktor bir şey vermedi sadece ılık suyla yıka kuru tut dedi birde sert yere mi oturayım
Zeyzeyy- Yarenn24 ikinci dikişten sonra tekrar açıklık var diyip 2 dikiş daha attılar 🥲 yeni yeni toparlamaya başladım hala oturamıyorum popo üzerine
Yarenn24 Zeyzeyy- bende aynı hastane de doğum yaptım 🤦🏼♀️ Bana da doğum yaptığım gün asistan doktor dikiş attı sonra açıklık var diyip aynı gün tekrar dikiş atıldı bu sefer uyuşturulmadı .
Yarenn24 Yarenn24 her türlü dikiş ağrısı çekecekmişiz zaten sezaryen gibi acılarım oluyor bazen keşke sezaryen olsaydım diyorum
Yarenn24 Zeyzeyy- ben doğumda hersey bitecek sanıyordum doğum sonrası da varmış valla kadınların çektiği çile …
Zeyzeyy- Yarenn24 hiç sorma asla bu kadar zor olacağını düşünmemiştim bide 33 gün oldu benim hala aynıyım 😬
Zeyzeyy- Dlratrkcn iç dikişim vardı canım kırk kontrolüne gittiğimde içerde dikişlerin duruyor yavaş yavaş düşer dedi doktor ama ben bilmiyorum şuan düştü mü düşmedi mi 2 ayı geçti ağrım vs yok artık
beyazkelebek97 Zeyzeyy- yeniden dikiş atılması zor mu , sizce iyi oldu mu yeniden atılması bende de küçük bir açıklık kalmış kendi kendine kapanmazsa dikicez dedi , nasıl oldu sizin eski haline döndü mü yoksa açıklık genişlik vs oldu muuuu