zeydalp Hayatyordu benim azalma veya çoğalma gibi durumum hiç olmadı ama ben havuç ve elma suyunun faydasını öğrendiğimden beri doktoruma sormadan direk günde bir bardak içmeye başladım sudan ziyade ben vitaminsel olarak içmek istedim suyumda herzaman normaldi doktor hiç su için problem var demedi. Bol havuç suyu elma suyu bide bişi armudu varmış adını unuttum bu üçü çok iyi geliyormuş
Aayse1 Hayatyordu benim 36. Haftada çıktı günde iki bardak kadar içtim diğer hafta normale dönmüştü dokyoruj da şaşıfdı vitamin açısından içine elma ve portakal da koydum 🌸
Esoege Hayatyordu 32. Haftamızda suyun azalmaya başlamış sık kontrol edicez dedi doktorum bende araştırıp havuç suyu ve deveci armutunun iyi geldiğini öğrendim ve denedim 3-4 gün sonra kontrole gittiğimde suda azalma görülmedi gayet iyi durumda dedi doktorum havuç suyu içtiğimi söyledim devam et sen iyi gelmiş dedi. Şekerle ilgili probleminiz yoksa deneyebilirsiniz ben günde 2 bardak içiyorum. Sağlıkla vaktinde kavuşalım bebişlerimize 🐣
nzlcn06 Hayatyordu merhaba, havuç suyunun etkisini gördünüz mü acaba günlük su tüketimimi 3,5-4 ltye çıkarttım ama ek bir şey ypmam gerekiyor mu bilmiyorum. doktorum su iç toplar merak etme dedi ama rahatsızım bu durumdan yanıtlarsanız çok sevinirim
Hayatyordu Aayse1 Aayse1 35+3 .haftadayım bende çok duydum içip faydasını gören ama doktorum suyun azalmış dediğinde havuç suyu içsem bol su içsem fayda eder mi dedim hayır dedi🙄37.haftada seni sezaryene alırız dedi siz kaç haftalık doğum yaptınız
Aayse1 Hayatyordu sen dene bilimsel bi kanıtı yok aslında ondan bazı doktotlrar inanmıyor işe yaramasa bile a vitamini bebeğne yarar ne zararı var ki şekerin yoksa
nzlcn06 EsraKarahan merhaba su içtim bolca havuç yemedim şekerli olduğu içinde çok içmek istemedim fayda gören olduysa da yazarsa sevinirim
nzlcn06 EsraKarahan esra hanım merhaba bebeğimin durumu gayet iyi şu an 28+3teyiz ama hareketleriyle alakalı biraz çekincem var onunla alakalı başlık açtım