Yarenn24 Kızlar merak ediyorum ilk gebeliğim nişan veya su gelmeden doğum yapanınız var mı ? 39 haftalık oldum ellerim ve ayaklarım şişti dönerken çok zorlanıyorum yalancı sancım da ara ara oluyor ama gelen giden yok 🥲
Evin_450 Yarenn24 Nişanım geldi 1-2 saat sonra sancılarım başladı ama azdı 1 cm le hastaneye gittim sancım olmadığı için suni aldım
Ahsen-01 Yarenn24 bende 39 hafta oldum hiç bir belirti yok 4. Gebeligim neden gelmiyor bilemiyorum 😂her doğum farklı oluyor birinde sancım birinde nisanim birinde suyum geldi bunda n’olacak acaba
Ayse57 Yarenn24 Benim ilk hamileliğimde gelmemişti 😩 sabah uyandım birden bire sancı geldi 5 dakka da bir oturup sorguluyorum acaba doğum sancısı mı diye arkadaşlarıma sordum bu kadar rahat olduğuna göre değildir sadece hafif sancı hissediyordum 5 dakka da bir dedim yine kontrole gideyim bari hastanede 4-5 cm açıldığımı söylediler ve doğum o gün olacağını söylediler hemşire elini sokup patlattı o an suyum akmaya başlamıştı Şimdi ikincide inşallah suyum gelir 😃🤣
Nurcantas65 İlk gebelikte 41+3 de gelmisti nişan ve ağrılar sonra suni aldım öyle doğurdum. Şuan 39+2 günlük hamileyim,sancılar var ara ara 2 cm açıklıkla bekliyorum ama nişan gelmedi. Değişiyor bence bebekten bebeğe
Ahsen-01 Yarenn24 salı günü kontrolüm var bakalım ne dicek doktor 42 haftada doğurdum ben 2. Ve 3. Bebeğimi ilk doğumum 39+3 de olmuştu umarım bu 42 yi göstermez
Naz1404 39+4üm ne nişan geldi ne de suyum Bir hafta-10 gündür nstde sancılarım çıkıyor 100lerde ama hiç açılma yok… Yarın yatışım yapılacak suni sancı verecekler
Yarenn24 Naz1404 100 ler de mi çıktı sancı 😔 nasıl dayandınız benim max 40 çıkıyor ama en son 38 . Haftada nst çekilmiştim
Naz1404 Yarenn24 Valla cumartesi günü hep 80-100 arasında çıkıyordu düzenli olarak.. tabii arada 20-40 lara da düşüyordu ama pek ağrı hissettmiyordum kasık regl ağrısı gibi hissettiriyordu🤷🏻♀️ sancılara rağmen hiç açılmam yok ama
Yarenn24 Naz1404 açılmanız olur da suni sancıyla çok çekmezsiniz inşallah 🥲 sağlıkla alın kucağınıza ilk gebelik mi ?
Yarenn24 Naz1404 doktor neden biraz daha beklemedi peki 41. Haftaya kadar bekleyebilir diye biliyorum ama farklı bir sebep mi vardı
Naz1404 Yarenn24 Hem bebek önden gidiyor hem de kilosu fazla doktor diyor ki kaka yapma ihtimali çok fazla Yoksa başka bir sebebi yok