2prenses_annesi04_ TwinsAndBeren Şuan istesemde 2 kızım var ve ⅘ yaşlarında olursa vay halime 😄 Tabi Rabbim nasibimizde ne verdiyse razıyım
Gul-K2245 2prenses_annesi04_ Merhaba bende yeniyim 10+3 teyiz daha bakalım nasıl olacak gözüm korkmuyor da değil bu arada benim ve eşimin ailesinde hiç ikiz yok ama bizde oldu. Nasipte varmış
2prenses_annesi04_ Gul-K2245 Merhaba ilk gebelik mi acaba Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah 2 kızım var benim 3. Hamileliği düşünüyorum hep ikiz bebekler isterdim Rabbim herkesin niyetine göre versin inşallah Bizde ikiz gebelik var annem teyzem halam
Gul-K2245 2prenses_annesi04_ Amin hepimizinkileri inşallah bir tane de kızım var 16 aylık hamilelik süpriz oldu ikizler de tabi ailelerde hiç olmadığı için tahmin etmiyorduk.
asyya1_ TwinsAndBeren ben de tek yumurta ikizlerine hamileyim 31+2 olduk 2 hafta önce ciğer geliştirici vurulduk baştan beri sıkıntılı geçiyor hamileliğim ama yine de iyi ilerledik 😂
TwinsAndBeren asyya1_ çok şükür 😍 tek yumurtalar biraz daha üzüyorlar anneleri, riskli gebelik olarak geçiyor. Çok az kalmış inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız ♥️
asyya1_ Damla3301 ben de tam olarak böyleyim aldığim kilonun haddi hesabı yok bu kadar hiçbir şey yapamamak çok canımı sıkıyor zaten bebişler doğunca her şeylerimjz onlar olacak bari hamilelikte biraz hava alabilseydik en azından gündelik işleri bile yapabilseydik iyi olurdu
Ecems Ayyyy çok mutlu oldum burada uzun hamilelikleri okuyunca maşallah, darısı başımıza, ben daha 12.haftadayım 🙈