Ozlemerikci543450 TwinsAndBeren ay maşallah sonuna kadar güzel geçsin inşallah alışverişler bitti mi çok heyecanlı ya
TwinsAndBeren Ozlemerikci543450 evet bitti valiz hazırlandı 30. Haftaya kadar siz de temizliğinizi ve alışverişinizi bitirin sonra ağırlaşınca zor oluyor ☺️
Ozlemerikci543450 TwinsAndBeren evet kesinlikle bende öyle düşünüyorum biraz evhamlıyımnzaten etkenden park yatakları ve arabayı alıp yüksek bütçeyi ortadan çıkarmam lazım en büyükler bunlar gibi ev için de
Gzde4507 TwinsAndBeren benim ütü işim kaldı. Eşim yarın itibariyle her akşam biraz biraz ütüleyecek. Sonra valize kpycam. Hafta sonu da eşim cam silip perde yıkanıp asar.(tayin olcaz 3-4 aya oda şuan yapmicam gidince inş) Bnde34 haftalığım 3-4 hafta kaldı doğuma (ikiz)
Gzde4507 Ozlemerikci543450 bnde böyle yaptım acil olanları aldım. İlk gebeliğim fazla fazla olsun istemedim. Birde tayinciyiz diye bebek arabası almadım ama henüz doğumdan sonra bakcam inş nasip olursa.
TwinsAndBeren Ozlemerikci543450 evet en çok onlar tutuyor bir de pusetsiz araba alacaksanız pusetler de pahalı ☺️
Ozlemerikci543450 Gzde4507 iyi düşünmüşsün ama bebek arabasız dışarı çıkmak imkansız gibi ben sörf o yüzden alıcam annem biraz yaşlı taşıyamaz kadıncağız eşimde vardiyalı çalışıyor benim bi şekilde çaresine bakmam gerek
Aytum gamzeoktay Gözünüz aydın Çorum’da mı yaptınız ben ilçedeyim ama acil bir şey olursa Çorum’a git dedi doktorum. Siz hangi doktora gitmiştiniz?
Ozlemerikci543450 TwinsAndBeren poşetli alacağım Yanyana olanlar çok geniş dönüşlerine emin olamadım o yüzden önlü arkalı olanlardan prego İbiza plus beğendim bide ğusetler baya pahalı gerçekten ayrı ayrı olanlarda oluyormuş birleşen felan ama ben onu beceremem hiç
ozzbsb Hepimiz sağlıcakla alalım inşallah 🙏🏻 Bizde 28+4 çift yumurta kız ikiz bekliyoruz💖 Hazırlıklar tamam heyecan başladı sağ salim alalım hepimiz inşallah kucağımıza🥰
Gzde4507 Ozlemerikci543450 puset aldım. Bebek arabası da alıcam ama bir doğum olsun da sonra bakcam ona eşim var hep yanımda tek olcak olsam kesin hemn alırdım
Ozlemerikci543450 Gzde4507 sende iyi düşünmüşsün zaten ilk 2 ay nereye çıkacağız ki 🤣tuvalekete gidebilsek kafi