Beybyi Kızlar ben 32. Haftamdayım bebek hareketleri arttı sırt ağrıları miğde yanmaları başladı bı kaç gündür sizler ne durumdasınız
Kocamanailem_ Beybyi belim sırtım çok ağrıyor. Karnım çok sertleşiyor şuan bile misafirlikteyim odaya geldim uzanıyorum çok rahatsız oluyorum karnım çok kötü ağrıyor. 32+3 haftalığız
yeni_anne2 Beybyi 35 haftalık oldum artık tamamen ağırlaştım bel ağrısı yorulma nefes darlığı hepsi varr
Nesonunbeybi Beybyi bende 2 gündür karnımda çok hareket var ağrı yapıyor aniden sanırım yer değiştiriyor makat gelişti çünkü
Beybyi yeni_anne2 sağlıkla kucağımiza alalım inşallah çok hareketlendi benimkisi sığmıyor o da artık galiba
Beybyi Nesonunbeybi en son 28. Hafta da girmiştim bı iki güne tekrardan giderim kontrole bakalım ne durumda
Enmomy Benimde 32+3 yorulma kalp çarpıntısı , yatakta dönemiyorum , mide yanması ağırlaşma hepsi var . 10 kg aldım totalde . Ara sıra midem de bulanıyor . Bebeğin hareketleri arttı bu da beni mutlu ediyor
yeni_anne2 Beybyi amin inşallah saglıkla gelsinlerr aynen maşallahı varr bizimkinin de oda sıkıldı galiba çıkmak istiyor