Htccndn Ben hastanede devam bugün 3 üncü günümüz doktor ilk geldiğinden daha iyi dedi yarın bir bakalım dedi morelim biraz yerine geldi siz nasılsınız nasıl gidiyor ☺️
kurkmantosuzmadonna Htccndn iyi değilim annem ameliyat oldu ona kardeşimle ben bakıyorum . Benim de 33. Haftadayım çok zorlanıyorum.
deletedmom43191 kurkmantosuzmadonna 🙄🙄 geçmiş olsun rabbim tez vakitte sifasina kavuştursun insallahh ne ameliyatı oldu
Htccndn kurkmantosuzmadonna Çok geçmiş olsun canım neden ameliyat oldu sende son haftalarındaymışsın canım tabiki zorlanırsın
Bnguuu_102 Htccndn hıhh ayy kıyamam kuzum bir de yanlışlıkla Gülücük koymuşum utanmadan kusura bakma nesi varki geçmiş olsun çok Rabbim şifalar versin
Htccndn Hasret72 Maşallah canım sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim son haftalarda hiç geçmiyor 😒
deletedmom43191 kurkmantosuzmadonna 😒😒 geçmiş olsun benimde babamın omzunda var o sorun bir türlü ikna edemiyoruz babamı ameliyata sürekli acı çekiyor 😪😪😪
kurkmantosuzmadonna Htccndn amin Allah razı olsun . Nasıl olacağız bilmiyorum. Bir taraftan ağlıyor benim sana bakmam gerekirken sen bana bakıyorsun diye ☹️ dua edin kızlar doğuma kadar iyileşse bari
kurkmantosuzmadonna deletedmom43191 valla her gün acı çekmektense olup kurtulayım dedi. Bir yıldır acı çekiyordu artık mecbur oldu
Htccndn deletedmom43191 Ay evet ya Allahtanki benimki 38 haftalıkken geldi 😂 yoksa bende napardım acaba
Htccndn kurkmantosuzmadonna Oy canım ya olur böyle şeyler hiç birimiz bilemeyiz neyin ne olacağını hiç üzülmesin hiç sıkmasın canını oda bütün dualarımız seninle inşallah sende birazda olsa dinlenmeye bak canım
deletedmom43191 kurkmantosuzmadonna benim babam yazın sürekli çay kesip çay taşıdığı için ve araba sürdüğü için korkuyo tamamen kolumun hissini kaybederim diye 😒😒 bizde çok istiyoruz olmasini ama babam inat işte 😒😒
deletedmom43191 Htccndn 😅😅😅 ben 36+2 yani sürekli hadi kızım gel diyorum seni merak ediyorum diyorum oda banane ben gelmiyorum bugünde diyo 😅😅
Bnguuu_102 deletedmom43191 haha yok artık sen de utanmasan zorla çıkarıcan çocuğu dur biraz daha 3 gün var armızda😊