orkidemm_ Merhaba, sorunuza istinaden ben iki doktoru da deneyimledim yardımcı olmak amacıyla yazıyorum 🙏🏻 İlk önce Perihan hocaya gidiyordum, evet gerçekten güler yüzlü bir doktor ama bilgi bakımından zayıf olduğunu düşünüyorum. Benim daha önce düşüğüm oldu bu yüzden ekstra hassasiyetim var kendisine de söyledim, ilk muayenelerde biraz fazla soru sordum endişe ediyordum ancak kendisinin hiç profesyonel yanıtlar vermediğini fark ettim hatta eşim de rahatsız oldu o da beni onayladı ve doktorumu değiştirdim şu an birkaç aydır Hülya hocayla devam ediyorum. Perihan hocaya basit bir soru sordum bana bilimsel açıklama yapmak yerine içine siniyor mu sinmiyor mu ona göre yap vs geciştirici şekilde net cevaplar vermiyor. Tavır gösterdim ben size zararlı mı değil mi diye soruyorum dedim. Dediğim gibi güler yüzlü, yumuşak duran biri o kısımlara bir şey diyemem ama cevapları geçiştirici. Üstelik en son diğer hastalarının saçma sorular sorduğunu anlatıp gülerek onları örnek verdi, bana bu soruyu sordu, ben ona böyle dedim vs şeklinde hiç etik değil. Hülya hocadan çok memnunum, çok açıklayıcı cevaplar veriyor. Sorularımı ciddiyetle yanıtlıyor, güler yüzlü ve mütevazı bir insan. Ayrıca benim kan değerlerimde sorun varmış maalesef. Plt düşüklüğüm var ve bu ciddi bir durummuş. Perihan hoca kan değerlerime bakıp bir sorun yok demişti. Aynı değerlere Hülya hoca baktı ve sorunu çok net açıkladı, Hematolojiye gitmem gerektiğini söyledi. Düzenli olarak kontrol edilmem gerekiyormuş doğumum açısından çok ciddi ve riskli bir durummuş. Hematolojiye gittim ve gerçekten oradaki doktor da aynı şeyleri söyledi şimdi düzenli olarak şehir hastanesinde Hematolojiden de kontrol altındayım. Perihan hoca bu durumu ne zaman fark edip söyleyecekti merak ediyorum. Kusura bakmayın biraz uzun oldu ama daha iyi açıklayabilmek için biraz detaylandırmaya çalıştım 🙏🏻 Benim deneyimim bu şekildeydi, iyi günler dilerim 😊