gulsenbth Ssdg doktorumun önerisiyle magnimore plus kullandım. Kullandığım süre boyunca gayet memnun kaldım.
Humeyra1 Ssdg ben erbatab kullandım temiz içerikli olduğu için memnundum icmedigimde kramp oluyordu gerçekten
Ssdg gulsenbth bende şu anda bunu kullanmaya başladım da 2 gün oldu siz kaç günde etkisini gördünüz. Doktorum pek magnezyum tavsiye etmiyor kendi verdiği ilacın içerisinde çok düşük dozlu magnezyum var da acaba bu suya katılanlar daha mı etkili diye düşündüm
Ssdg Kızlar önerileriniz ki magnezyumlar suya katılan magnezyumdan mı Acaba benim kasılmam oluyor de içtikten kaç gün sonra etkisini gördünüz ? Ona göre doktoruma sorup alacağım evde magnimore vardı 2 gündür sormadan içiyorum onu
Seyma_yldzz Mognimor plus içiyorum. Çok iyi geliyor. Dün ise suya katılan magnezyumdan da yazdı ikisini beraber kullan dedi. Çünkü benimde kasılmalarım var yalancı sancılar sanırım
Pelinbb Ssdg assos markasının 20 salelikleri var onu verdi dr bana da iyi geldi kramplarımı hemen kesti
Tosbalak Ssdg magnifem kullanıyorum 3 aydır çok memnunum ayağıma giren kramplar neredeyse hiç kalmadı diyebilirim günde 2 tane içiyorum
baharhanimm Ssdg magnimore plus kullanmayı unutursam ağrılarım başlıyor kullandığım an kesiliyor kesinlikle tavsiye ederim
Girlmama Ssdg calci magnesium d3 ve magvital kullanıyorum çok ağrım oluyor diye 2 ayrı magnezyum verdi soktorum çok da memnunum