tugbamehmetbaki aynlll böl bol konusun tam zamanı size bir hikaye diyim amerikada seri katılın hayati araştırılmış anne si hamileyken babadan şiddet görmüş düşünün anne karnındaki bebekle iletişim çok onmli
Girne12 Tugbax68 bendede var o yada bırısını kızınca bak böylesinden uzak durulan dıye telkınde bulunuyorum
Girne12 Srfn11 bende konuşmuyorum sonra dıyorum mahrum mu bırakıyorum ılgılenmedıgımı anlarmı mutsuz oluyorum
tugbamehmetbaki aynlll sız bilirsiniz tabikide benim eşim süt içmez mesala ama.ben içerken baban çok sever sutu sağlıklı birşey kitap okumak güzel diye konuşuyorum hep
aynlll tugbamehmetbaki eger gerçekten duyuyosa ve bu onun için önemli biseyse tabiki konuşurum sonucta herkes evladını dusunur bende konusuyorum zaten ama cok sık degıl ama bu saatten sonra sürekli konusmayı denicem ☺️☺️
aynlll tugbamehmetbaki verdıgınız tavsıyeler içinde teşekkür ederim bu arada allah sağlıkla bebegını kucagına almayı nasip eder 🥰🥰
SelimsMom Doğmamış çocuğun gizli yaşamı adlı kitabı okumanizi öneriyorum. Bebeğin karakterinin ahlakinin anne karnında nasıl şekillendigini bilimsel örneklerle anlatıyor.
tugbamehmetbaki aynlll esf tecrübeli anne olamadım ama tecrübeli hamileyim isteyen herkese nasip etsin