Beriugur Merhaba herkese. Halı yıkama makinesi almayı düşünüyorum. Çokça önüme çıkan fantom cc 9000 ve kiwi 4325 modelleri. Hiçbiri hakkında bilgim yok fakat fantomun motor gücü 2400w kiwi 800w. Bilgisi veya başka önerisi olan varsa lütfen paylaşabilir mi?
Cnhavva Beriugur kaynanam bana karcher puzzi 10/1 hediye almisti boyut olarak buyuk ama cekis gucu vs başarılı profesyonel olarak geciyo heralde zaten suyunu verdikten sonra bi tur fircalayip cekiyorum
Beriugur NoName_ yorumları çok iyi ama bana çekişi az gibi gekiyor 650 w yani benim gözüm 2000 w üzerine gidiyor
Cnhavva Beriugur kadir ezildi paylasiyo ya biseyler titiz biri kotu makina paylasmaz heralde kiwi kullaniyo oda butcene uygunsa onun linklere bak istersen bi kac makina paylasmisti
Mommywolf Karcher puzzi 8/1 kullanıyorum. Çok çok memnunum Çekiş gücü mükemmel suyun tamamını çekiyor. Koltuklar iki saate kuruyor. Tavsiye ederim
Cnhavva Beriugur icotech diye bi marka gordum simdi 6000 7000 civarinda fiyati trendyol yorumlari iyidi ona da bakabilirsin