Zakine Sütü su artdiriyormus e ben ne icim habire sicak icecek nekadar icebilirim,su icme gaz olur diyor annemler flaan, sütumu nasil artdirayim ben
gndgdumelike Zakine su nasıl gaz yapabilir Allah aşkına bir hemşire olarak söylüyorum size yanınızda şişeyle su bulundurun günde 2-3 lt su içmeye çalışın anne sütünün %80’i sudur ve ancak bol su ve emzirmeyle arttırabilirsiniz sütünüzü
Buzmavise Zakine hayatım öyle bir şey yok suyu çok soğuk içme sadece 😆 dut kurusu kayısı incir bunlarla komposto yaptır ılık tüket soğuk olmasın anne çayları var onlardan içebilirsin yani soğuk olmayan şeyleri tüketmelisin çünkü senin şu anda için yanıyor ya hani çok soğuk dokunur genellikle gebelere böyle eğitim veriliyor suyun gaz yaptığını kim söylemiş içebiliyorsan 5 lt iç sudan zarar mı gelir 😊
deletedmom43191 Zakine cahilligin bu kadarı su neyin gazını yapacak ya iyi emziren kişiler susuzluktan mahvolsun o zaman öyle birsey yok istersen damacana dik kafana birsey olmaz yani
Hamide_00 Zakine susuz nasıl yapacakmışsın ki çok saçma geldi bana gaz yapmaz ki su hiç böyle bişey yaşamadım ben oğlumda
Rvd Zakine Oda sıcaklığındaki suyu içebilirsin canım çok soğuk sular içme gaz yapma olayında ilk defa duydum
Mervecimmm Zakine duyduğum en saçma şeylerden biri. Buz gibi su içme tabi ama mutlaka su iç içebildiğin kadar kimseye kulak asma bu konuda.
myangelson Zakine tövbe estağfurullah ya her geçen gün neler okuyorum suyun nesi gaz yapabilir su icebiliyorsaniz için tabiki en güzel süt yapan şeylerin başında su geliyor 🤦🏻♀️
Baharoloji Zakine ilk defa duyuyorum hep su içirilir bol su ve yeşillik inek misali:) her duyduğunuza inanmayın bence araştırın
Sdefbyrakc Zakine annenin ve bebeğin sindirim sistemi ayrıdır annenin gazının bebeğe geçmesi imkansız koca karı hurafelerini bırakın artık ya şu herkesi dinlemekten de vazgeçin
Ftmasanli Zakine kimseyi dinlemeyin bn öyle yaptım da hepten azalmıştı acı baharat ne varsa yiyin yedikçe içtikçe süt oluyor anneden bebeğe geçmiyor koca karı inançları hep yeşillik meyve kuruyemiş hep yiyin Bnde şimdi ikinci doğumumu yaptım ilk doğumda 2 buçuk sene ek gıdasız sadece anne sütüyle büyüdü oğlum ikinci bebeğim de stres yorgunluk uykusuzluk kaynaklı sütüm azaldı mama destekli besliyorum mecburen